50 задолжителни шифри за налепници за Roblox

Дали некогаш сте се запрашале како да го приспособите вашиот аватар, структурите и конструкциите Roblox до совршенство? Одговорот е едноставен - со помош на кодови за налепници за Roblox . Roblox Библиотеката е огромен простор за споделување ставки генерирани од корисниците како налепници, модели, аудио, видеа, приклучоци и мрежи. Со повеќе од милион ставки, библиотеката е одличен извор на бесплатни средства за прилагодување на играта.

Во оваа статија, ќе дознаете:

 • Целта и како налепниците шифри за работа на Roblox
 • Список на најпопуларни и активни шифри за налепници за Roblox
 • Категории на шифри за налепници за Roblox

Исто така прочитајте: Налепници за Roblox

Отклучување на целосниот потенцијал на вашата игра со шифри за налепници за Roblox

Налепницата е слика, дизајн или етикета што може да се пренесе на која било површина. Во Roblox, налепниците играат клучна улога во прилагодувањето на изгледот на аватарот, украсувањето на структурите и создавањето совршена градба во вашата игра.

Секоја налепница во Roblox е прикачена со уникатен нумерички ID, кој делува како клуч за преземање на страницата од библиотеката на соодветната натпис. Со користење на кодот за идентификација, можете директно да земете натпис во Roblox Studios и да го вметнете во вашиот проект за игра.

Најпопуларните шифри за налепници за Roblox

Еве листа на најактивните Roblox шифри за налепници:

 • 51812595 – Детски улични графити
 • 73737627 – мечПак
 • 1234532 – Шема на сунѓерот
 • 12347538 – AC/DC
 • 46059313 – Пикачу
 • 2018209 – Super Smash Bros Brawl
 • 13712924 – Angry Patrick Star
 • 76543210 – Досаден портокал
 • 12345383 – Шапка за забава
 • 123474111 – Лого на Monster Energy
 • 1234538 – Девојка за аниме
 • 1234752 – Super Sonic
 • 30117799 – Добредојдовте во пеколниот знак
 • 69711222 – Цели и уништи
 • 6013360 – Бенг!
 • 1803741 – Spider Tux
 • 473973374 – Дрејк
 • 1081287 – Noobs
 • 10590477450 – Giga chad
 • 6403436082 – Помогни ми да го риклам целиот Roblox
 • 9934218707 – Monkey d luffy
 • 2483186 – Не можете да ме видите; I'm an Invisible cat
 • 53890741 – Sapphire Encrusted headphones
 • 80373024 – Roblox logo
 • 115538887 – Bubble Gum Smile
 • 9933991033 – Лого едно парче

Роблокс аниме ID на налепници

 • 112902315 – Уши на мачки
 • 469008772 – Виножито опашка за мачки
 • 1367427819 – аниме колекција
 • 3241672660 – Лице од аниме
 • 5191098772 – естетско аниме
 • 5176749484 – аниме девојка
 • 160117256 – Fluttershy
 • 1163229330 – Angel Wings
 • 128614017 – слатко лице
 • 732601106 – Pikachu

Идентификатори за натписи на мемови од Roblox

 • 6006991075 – Pog Cat
 • 91049678 – Радиоактивна лента
 • 93390411 – Галатрон ловец
 • 75076726 – Хало шлем
 • 12656209 – пеги Лице
 • 2011952 – Спарта
 • 9328182 – Без Noobs
 • 16889797 – Црвено танго
 • 124640306 – Загради за виножито

Имањето на правилни шифри за налепници може значително да го подобри вашето искуство со Roblox со тоа што ќе ви овозможи да го приспособите вашиот аватар и во предмети за игра. Списокот од 50 задолжителни шифри за налепници за Roblox обезбедува широк спектар на опции , од стилски модни додатоци до кул амблеми и логоа. Без разлика дали сте обичен играч или посветен ентузијаст на Roblox, овие шифри за налепници сигурно ќе додадат малку вкус во вашиот виртуелен живот. Погрижете се да ги испробате и видете кои најдобро одговараат на вашиот стил.

Исто така, погледнете: Decal ID Roblox

Скролај на врв