Како да го добиете Cinnamoroll ранец Roblox бесплатно

Ако сте љубопитни како да го набавите ранецот Cinnamoroll Roblox, тогаш можеби веќе сте се откажале од обидот да откриете зошто не личи на ролна од цимет. Или, можеби веќе знаете дека Cinnamoroll е лик создаден од Sanrio во 2001 година и е наменет да биде кученце и покрај тоа што изгледа многу како зајак, но тоа е покрај поентата.

Подолу, ќе прочитате :

  • Зошто да ја избегнете продавницата Roblox
  • Како да го добиете Cinnamoroll ранецот Roblox бесплатно
  • Што друго можете да добиете откако ќе го добиете ранецот Cinnamoroll Roblox

Не се замарајте со продавницата

Ако не можевте да го најдете ранецот Cinnamoroll во Roblox на главната страница во продавницата Avatar, тогаш веројатно веќе знаете дека не е таму. Ова не е тип на артикал што можете да го купите само со Robux за лесно купување. Всушност, не можете да користите никаков вид валута за да го добиете ранецот. Сепак, не дозволувајте ова да ве навлече, бидејќи постои начин да го добиете предметот без да потрошите ништо. Ова може да биде добра или лоша работа во зависност од вашата перспектива и колку сте богати со Robux.

Земете ја значката, земете го ранецот

Вистинскиот метод за добивање на Cinnamoroll ранецот во Roblox е да ја играте играта [My Melody] My Hello Kitty Cafe (Build). Како што имплицира името, тоа е игра каде што можете да изградите и водите кафуле со Hello Kitty и нејзината најдобра пријателка My Melody. Исто така, Куроми еисто така може да се отклучува. Во секој случај, значката што треба да ја заработите за ранецот се вика „Служи 1.000 клиенти!“

Сега, ако мислите дека опслужувањето на 1.000 клиенти ќе биде грубо , не грижете се премногу за тоа. Всушност, не е толку тешко, но одзема многу време, па можеби ќе сакате да слушате подкаст или да гледате YouTube или услуга за стриминг додека го правите ова. Ако уживате во играта, само играјте ја нормално и на крајот ќе го добиете ранецот. Во секој случај, постои знак надвор од кафулето што води сметка за тоа колку клиенти сте услужиле па ако некогаш се прашувате колку сте блиски, само погледнете го.

Други награди

Покрај ранецот Cinnamoroll, може да добиете и други ексклузивни награди од My Hello Kitty Cafe. Ова го вклучуваше ранецот Kuromi што беше достапен и ви беше даден кога ќе го достигнете нивото 40. Сепак, ова беше награда за настан со ограничено време и траеше од 27 октомври 2022 година и 27 јануари 2023 година.

На добрата вест е дека најверојатно ќе има други специјални награди во иднина бидејќи играта периодично нуди награди во различни периоди од годината. Примерите го вклучуваат ранецот Гудетама и ранецот Hello Kitty. Иако следната ексклузивна награда не е откриена до моментот на пишување, големи се шансите дека ќе биде достапна во одреден момент во 2023 година, па затоа внимавајте ако сте заинтересирани.

Скролај на врв