Кодови за мамење за GTA 5 телефонски броеви: Ослободете ја моќта на вашиот мобилен телефон!

Отклучете го целосниот потенцијал на вашата игра во GTA 5 со низа шифри за измами што може да се активираат преку вашиот мобилен телефон. Од непобедливост до мрестење на возила и стекнување оружје, овие кодови обезбедуваат низа предности што можат да ви помогнат да доминирате во играта. GTA. К продолжете да читате за да ги дознаете ефективни и најнови кодови за измами на GTA 5

Во овој напис, ќе научите:

 • За измамите со мобилни телефони во GTA 5
 • Шифри за мамење со муниција за телефонски броеви на GTA 5
 • Изведувачи на возила за телефонски броеви на GTA 5
 • Способности и засилувач; динамика

Можеби ви се допаѓа и: Дали можете да играте вкрстено GTA 5?

За измамите со мобилни телефони во GTA 5

За да користите измами со мобилни телефони, вие прво мора да разберете дека тоа се специјални шифри што може да се внесат во вашиот телефон во играта за да активираат одредени настани. Откако ќе се внесат, овие шифри нема да останат во менито на телефонот во Grand Theft Auto V.

Наместо тоа, тие треба повторно да се клучат пред да се користат повторно. Без разлика дали играте GTA 5 на PlayStation, Xbox или компјутер, списокот со измами со телефонски броеви може да ви помогне насекаде.

Кодови за измами со муниција за телефонски броеви GTA 5

Оружје и муниција шифрите за измами може да се внесат преку телефонот во играта или со комбинација на копчиња на контролерот . Некои од најпопуларните кодови за измама со оружје и муниција Grand Theft Auto V се следниве:

 • Оружје : Користете гокомбинација на копчиња „1-999-8665-87“ (1-999-TOOLUP) за пристап до сите оружја и муниција.
 • Експлозивна муниција : Користете ја комбинацијата на копчиња „1-999-4684 -2637“ (1-999-HOT-HANDS) за да овозможите експлозивни куршуми за сите оружја.
 • Пониско барано ниво : Користете ја комбинацијата на копчиња „1-999-5299-3787“ ( 1-999-LAWYER-UP) за да го намалите посакуваното ниво за една ѕвезда.
 • Подигнете го саканото ниво: Користете ја комбинацијата на копчиња „1-999-3844-8483“ (1-999 -FUGITIVE) за да го зголемите вашето посакувано ниво за една ѕвезда.
 • Запаливи куршуми: Користете ја комбинацијата на копчиња „1-999-462-363-4279“ (1-999-INCENDIARY) за да овозможете запалени куршуми за сите оружја.

Кодови за измама со возила за телефонските броеви на GTA 5

Возилата може да се создадат со внесување шифри за измами за телефонските броеви на GTA 5. Нема да можете да ги создадете сите возила во играта, но можете да создадете неколку добри.

 • Хеликоптер Spawn Buzzard : Користете ја комбинацијата на копчиња „1-999 -289-9633“ (1-999-BUZZ-OFF) за создавање на хеликоптер Buzzard.
 • Spawn Comet спортски автомобил: Користете ја комбинацијата на копчиња „1-999-266-38“ (1-999-COMET) за создавање спортски автомобил Comet.
 • Spawn BMX велосипед : Користете ја комбинацијата на копчиња „1-999-226-348“ (1-999-BANDIT) за да создадете велосипед BMX.
 • Количка за голф Spawn Caddy : користете ја комбинацијата на копчиња „1-999-4653-46-1“ (1-999-HOLE-IN-1) за да создадете количка за голф Caddy.
 • Spawn Duster biplane : Користете ја комбинацијата на копчиња„1-999-3597-7729“ (1-999-FLY-SPRAY) за создавање двоплан Duster.

Имајте предвид дека користењето шифри за измами во GTA 5 може да оневозможи и одредени трофеи и достигнувања како промена на рамнотежата на играта и целокупното искуство. Се препорачува умерено да се користат кодови за измамници и само за забавни цели, наместо да се потпираат на нив за да напредувате во играта.

Способности и динамика

Ако сте повторно барате измамници што го зајакнуваат вашиот карактер, ова се сите шифри за мамење за телефонските броеви на GTA 5 што ќе го подигнат здравјето и оклопот, ќе ја прилагодат механиката на играта и повеќе.

Способности & засилувач; Динамика Броеви за мобилни телефони
Max Health & засилувач; Armor 1-999-887-853
Skyfall 1-999-759-3255
Режим пијан 1-999-547-861
Способност за полнење 1-999-769-3787
Брзо трчање 1-999-228-8463
Станување со бавно движење 1-999-332-3393
Забавено движење 1-999-756-966
Забавете ја играта 1-999 -7569-66
Гравитација на месечината 1-999-356-2837
Промена на времето 1-999-625-348-7246
Непобедливост 1-999-724-654-5537
Пониско барано ниво 1-999-5299-3787
Подигнете го бараното ниво 1-999-3844-8483
Лизгави автомобили(Лидејќи) 1-999-766-9329

Заклучок

Начинот на користење на мобилни телефони за користење шифри е прилично популарен меѓу GTA 5 заедницата и скоро сите играчи ги пробуваат овие одвреме-навреме. За да им се олеснат работите на играчите, огромното мнозинство на потврдени броеви на мобилни телефони се наведени погоре.

За повеќе измами, проверете: шифри за измами за GTA 5 Xbox 360

Скролај на врв