Zgjedhja e armës dytësore është shumë e rëndësishme në çdo gjuajtës pasi mund të ndihmojë në plotësimin e çdo boshllëku të mbetur nga zgjedhja juaj kryesore. E njëjta gjë vlen edhe për Call of Duty: Modern Warfare II. Për shembull, një pushkë snajper nuk është praktike në luftime me rreze të afërt dhe të mesme, kështu që të kesh një pistoletë ose automatikë (SMG) do t'ju lejojë të dilni nga situatat për të gjetur një vend të ri për të goditur snajper. LMG-të marrin shumë kohë për t'u ringarkuar, kështu që të kesh një armë gjahu ose pistoletë si armë dytësore do t'ju japë mundësinë t'i blini vetes kohë dhe të gjeni një vend për të rimbushur.

Një nga përdorimet më të mëdha për slotin dytësor të armëve janë sulmet kundërajrore dhe automjeteve. Launchers mund të zgjidhen vetëm si armë dytësore dhe kjo bëhet shumë e dobishme pasi një ekip mund të bombardojë skuadrën tuaj me Killstreaks dhe t'ju lërë të pafuqishëm.

Produkte të tjera që do t'ju mbajnë lojëra

  • Mikrofoni i tavolinës për kompjuter
  • RGB ftohës i laptopit me buzë LED
  • Mistral ftohës i laptopit
  • Tastiera e lojërave me valë Chroma
  • Tastiera e lojërave Chroma me tel USB
  • Maus lojërash me valë të ringarkueshme Blaze
  • Karrika e lojërave Esports
  • Kufjet Fusion me mikrofon
  • Boombox B4 CD Player audio portative

Armët dytësore më të mira në Call of Duty: Modern Warfare II

Më poshtë, do të gjeni armët dytësore më të mira në Call of Detyra: Lufta Moderne II. Do të ketë një përzierje të armëve gjahu, pistoletave dhe lëshuesveju ofron opsione në varësi të stilit tuaj të lojës dhe rrethanave.

1. RPG-7

Dëmtimi: 9 nga 10

Shkalla e zjarrit: 2 nga 10

Sfera: 9 nga 10

Saktësia: 5 nga 10

Kontrolli i kthimit: 7 nga 10

Lëvizshmëria: 5 nga 10

Trajtimi: 4 nga 10

RPG-7 është lëshuesi klasik i raketave, duke u shfaqur në shumë - nëse jo të gjithë - tituj të Call of Duty dhe është ndoshta raketahedhësi më i përdorur në videolojëra. Është një armë me zjarr të lirë, kështu që ka aftësi zero bllokimi, por shkëlqen në lëvizshmëri me synimin manual më të shpejtë se çdo lëshues tjetër. Synoni pranë armiqve në luftime me rreze të gjatë, pasi trajektorja e saj me tapa nuk është e saktë kundër objektivave të vegjël në distanca të gjata. Kundër UAV-të janë objektiva mjaft të lehta për RPG-7 dhe mund të rrëzojnë UAV-të normale me praktikë. Ai mban vetëm dy raunde, një të ngarkuar dhe një në rezervë. Zhbllokoni RPG-7 duke arritur në gradën 32 .

2. P890

Dëmtimi: 6 nga 10

Shkalla e zjarrit: 6 nga 10

Gama: 4 nga 10

Saktësia: 6 nga 10

Kontrolli i kthimit: 8 nga 10

Lëvizshmëria: 8 nga 10

Trajtimi: 7 nga 10

P890 është një pistoletë gjysmë automatike shumë e besueshme. Ai shënon vetëm pak rezultate mbi mesataren në saktësi, por ka kontroll të shkëlqyeshëm të lëvizshmërisë dhe zmbrapsjes. Ajomerr vetëm dy të shtëna në distancë të afërt ose tre të shtëna në rreze të mesme për të marrë një vrasje dhe për shkak të shpejtësisë së plumbit nënsonik, ai fsheh kafkat e vrasjes nga ekipi armik. Kjo mund t'ju lejojë të largoni armiq të shumtë përpara se të gjendeni. Karikatori P890 mban tetë fishekë dhe mban 18 plumba në rezervë. Ky mund të jetë një rezervë e shkëlqyeshme për një pushkë snajper kur jeni në luftime të afërta. Kjo armë zhbllokohet automatikisht në gradën 1 .

3. Lockwood 300

Dëmtimi: 9 nga 10

Shkalla e zjarrit: 5 nga 10

Sfera: 5 nga 10

Saktësia: 7 nga 10

Kontrolli i kthimit: 6 nga 10

Lëvizshmëria: 7 nga 10

Trajtimi: 6 nga 10

The Lockwood 300 është një armë gjahu jashtëzakonisht e fuqishme që do t'ju sjellë vazhdimisht vrasje me një të shtënë edhe kur gjuani me rreze të gjatë në krahasim me shumicën e armëve të gjahut . Ka një përhapje të ngushtë peleti dhe zmbrapsje pak mbi mesataren, gjë që e bën atë shumë të saktë me pengesën e të paturit një përhapje më të ngushtë se armët e tjera gjahu. Lockwood 300 mban vetëm dy goditje në të njëjtën kohë dhe 16 raunde në rezervë, por ka një kohë të shpejtë të ringarkimit dhe duke qenë se ju nevojitet vetëm një goditje për të eliminuar një lojtar, nuk bëhet një faktor i madh. Zhbllokoni Lockwood 300 duke arritur në gradën 36 .

4. JOKR

Dëmtimi: 8.5 nga 10

Shkalla e zjarrit: 2 nga 10

Gama: 9,5 jashtënga 10

Saktësia: 9 nga 10

Kontrolli i kthimit: 8.5 nga 10

Lëvizshmëria: 3 nga 10

Trajtimi: 3 nga 10

JOKR është lëshuesi më i mirë për harta më të mëdha të hapura dhe lloje lojërash në shkallë të gjerë si Ground War dhe Pushtimi. Ajo ka vetëm një modalitet kyçjeje dhe është arma më e saktë në të gjithë lojën, por ju nuk jeni në gjendje të shkrepni falas . Pengesa më e madhe e JOKR është lëvizshmëria dhe duhen rreth tre sekonda për t'u kyçur në një armik. Nuk është më e mira për çdo hartë, por është një armë e shkëlqyer dytësore për një ngarkim të llojit mbështetës. Mban një raund dhe mban një në rezervë. Zhbllokoni JOKR duke arritur në gradën 24 .

5. Basilisk

Dëmtimi: 6 nga 10

Shkalla e zjarrit: 5 nga 10

Gama: 5 nga 10

Saktësia: 6 nga 10

Kontrolli i kthimit: 9 nga 10

Lëvizshmëria: 8.5 nga 10

Trajtimi: 7 nga 10

Basilisku është një revolver me veprim të dyfishtë me .500 kalori raunde që mund të vrasin me një goditje në distancë të afërt. Ka një goditje të fuqishme, por ka kontroll të nivelit të lartë të tërhiqjes që ndihmon në luftime me rreze të mesme dhe të gjatë kur ju nevojiten dy deri në tre të shtëna për një vrasje. Ka lëvizshmëri të shkëlqyeshme dhe së bashku me dëmtimin e tij është pothuajse si të keni në dispozicion një armë gjahu me dorë. Basilisk mban pesë fishekë dhe ju lejon të mbani 20 fishekë në rezervë. Hapkëtë armë duke arritur në gradën 39 .

6. Bryson 800

Dëmtimi: 9 nga 10

Shkalla e zjarrit: 4.5 nga 10

Sfera: 5 nga 10

Saktësia: 6.5 nga 10

Kontrolli i kthimit: 7 nga 10

Lëvizshmëria: 7 nga 10

Trajtimi: 6.5 nga 10

Bryson 800 është një armë gjahu e shkëlqyeshme e gjithanshme . Ai ka një rreze të fortë dhe vazhdimisht kap vrasje me një goditje. Ajo ka një vonesë midis të shtënave për shkak se është një armë gjahu me veprim pompe, por kapaciteti i guaskës e kompenson atë për sa kohë që nuk jeni në një zonë të hapur. Ka lëvizshmëri dhe trajtim të shkëlqyeshëm, gjë që ju jep shumë përparësi kur vini nëpër qoshe ose gjurmoni një armik në lëvizje. Bryson 800 mban tetë predha dhe ju lejon të mbani 16 në rezervë. Bryson 800 zhbllokohet automatikisht në Rank 1 .

Atje keni armët dytësore më të mira në Call of Duty: Modern Warfare II. Këto do të plotësojnë armën tuaj kryesore dhe gjithashtu do të shërbejnë si ngjitës për ngarkesën tuaj në total. Mbuloni dobësitë që mund të ketë arma juaj kryesore, të tilla si një karikator i vogël ose dëmtim i ulët, me zgjedhjen e një arme dytësore.

Për më shumë përmbajtje COD, shikoni këtë artikull mbi Armët më të mira me rreze të gjatë COD MW2.

Lëviz në fillim