Monster Sanctuary është grumbulluar me 101 përbindësha, që nga lëshimi i tij fillestar i plotë, me çdo përbindësh që mburret me pemët e veta të aftësive, të paktën katër vende për pajisje dhe secila mund të rritet duke ngrënë tre artikuj ushqimorë.

Karakteristika kryesore e lojës është ndërtimi i ekipit. Çdo përbindësh mund të ndërtohet ndryshe, me maksimumin e tyre të kufizuar prej 42 pikësh aftësie që ju bëjnë të zgjidhni dhe zgjidhni aftësitë më të mira për t'i përmirësuar ato në konfigurimin tuaj.

Me përbindëshat e renditur sipas numrit të tyre "Monster Journal", i cili në përgjithësi vijon kur ato zbulohen në lojë, këtu janë përbindëshat më të mirë dhe si t'i ndërtoni ato. Ekipet më të mira të Monster Sanctuary, të përbëra nga përbindëshat më të mirë, janë të detajuara më tej në faqe.

Disa nga përbindëshat e renditur më poshtë duhet të ushqehen me një mollë (+12 mana), arrë (+ 8 mbrojtje), dhe patate (+60 shëndeti) për të ulur statistikat e treguara nga ushqimi më i mirë i dhënë. Pra, imazhi i ndërtimit që tregon statistikat e tyre bazë është përmirësuar paksa. Imazhet tregojnë monstra pa asnjë pajisje.

Zgjedhja e përbindëshave dhe ekipeve më të mira në Monster Sanctuary

Ka një gamë kaq të mirë të përbindëshave të fortë që ndikojnë në betejat në mënyra të ndryshme që ka ngarkesa që mund t'i konsideroni si ndër përbindëshat më të mirë. Kur kombinohen për të plotësuar aftësitë dhe aftësitë, ka gjithashtu një oqean ndërtimesh efektive ekipore.

Të gjithë preferojnë monstra, taktika dhe ndërtime të ndryshme ekipore, kështu qëNeutral

Specialiteti i ndërtimit: Buffs, Debuffs, Shielding, and Magical Demage

Artikuj unikë të përshtatshëm: Harp, Kauldron, Daulle, Ocarina

Vendndodhja: Punëtori mistike (nivele të ulëta)

Gjetur nëpër dhomat e poshtme të Workshop-it Mystical, Oculus mund të jetë thjesht mbështetja më e mirë në Monster Sanctuary, i aftë për të luajtur rolin në çdo ekip në mënyrë efektive.

Slime Shot dhe Solar Burst i japin Oculus disa sulme të dobishme për të vendosur disa debuffs, por Insect Construct ka të bëjë vetëm me përdorimin e Encapsulate për të shëruar, mbrojtur, dhe grumbulloni tifozët në të gjithë ekipin. Vlera natyrale e lartë e mbrojtjes së përbindëshit gjithashtu rrit lojërat shëruese dhe sulmuese.

Në ekipin tuaj, Oculus është shumë efektiv në marrjen e një pozicioni të pasëm në mburojat dhe shiritat e shëndetit, ndërkohë që grumbullon edhe të apasionuarit. Megjithatë, ju nuk keni nevojë të shëroni të tjerët drejtpërdrejt. Që në lëvizjen e parë të betejës, përdorni Encapsulate në Oculus pasi Copy Shield do t'i shtojë mburoja ekipit, duke i lejuar ata të shkaktojnë më shumë dëme falë aftësisë së tij pasive të Mbrojtur nga ofendimi.

Nuk kërkon shumë kohë që Oculus për të aplikuar aq shumë mbrojtje sa të ketë një shans për të sulmuar dhe grumbulluar debuffs mbi armiqtë, kështu që është mirë të rrisni vlerësimet e tij të mana regjenit, magjisë dhe mbrojtjes. Përdor artikuj jo unik si Orb, Scroll, Diadem dhe Shell për të grumbulluar këto vlerësime, së bashku me ushqime që nxisin më tej mbrojtjen dhe mana.

9. Targoat, Light-Shifted (Beast Warrior)

Rezistenca: Uji, Zjarri

Dobësia: Magjike

Elementet: Neutrale

Specialiteti i ndërtimit: Ngarkesa mbrojtëse dhe grumbullimi

Artikuj unikë të përshtatshëm: Trident, Medalje stërgjyshore, Sferë karikimi , Crown

Vendndodhja: Snowy Peaks (Western Climb)

Targoat është një nga përbindëshat më të prirur për mbrojtje të Monster Sanctuary. Edhe pse aftësitë e tij mbrojtëse janë përdorimet e tij kryesore, ai gjithashtu mund të ofrojë një nxitje të madhe sulmuese për pjesën tjetër të partisë së tij.

Kombinimi i Beast Warrior i Mburojës Parandaluese, Mbrojtësit, Mburojës Buffing dhe Mburojës së Kopjimit bën është një nga përbindëshat mbrojtës më efektivë në lojë. Njëlloj, Targoat është mbështetja e përsosur e përbindëshit të ofendimit të drejtuar nga Charge, falë Empower, Charge Amplifier dhe Leadership-it të aftësisë së tij të zhvendosjes së dritës.

Targoat do të luajë një rol shumë pasiv në ekipin tuaj, duke hequr mburojat dhe duke përmirësuar rezultati sulmues i shokëve të skuadrës. Ndërsa versioni i zhvendosur në dritë është i shkëlqyeshëm në një ekip Charge, Dark-shifted Targoat's Blacksmithing, i cili rrit fuqitë e pajisjeve me 15 për qind, mund të jetë shumë i dobishëm në skuadrat kritike të fokusuara në goditje.

Për shkak të shpejtësisë së Targoat mund të mbrojë ekipin e tij, ia vlen të fuqizojë sulmin e tij së bashku me mbrojtjen e tij. Pra, shikoni ushqimet që nxisin shëndetin, mbrojtjen dhe manën, si dhe pajisje jo unike si Ylli i mëngjesit, byzylyku,Helmeta dhe Fshehja.

10. Brutus, Light-Shifted (Beast Warrior)

Rezistenca: Asnjë

Dobësia: Asnjë

Elementet: Neutral

Specialiteti i ndërtimit: Ngarkesa e grumbullimit dhe sulmet fizike

Artikuj unikë të përshtatshëm: Katana, medalja stërgjyshore, sfera e karikimit, enët e gjakut

Vendndodhja: Ancient Woods (kampion)

I gjendur duke pritur në mes të shtegut të poshtëm të Pyjeve të Lashtë, Brutus bëhet shpejt një përbindësh shumë i dëshiruar për t'u çelur për shkak të egërsisë së tij të madhe. Zakonisht do të kryejë dy sulme të forta dhe më pas do të grumbullojë mburojën dhe karikimin e tij.

Brutus është e gjitha për të shkuar në ofensivë, por përfiton nga përdorimi i fuqisë së tij, me Meditimin që lejon të gjitha raundet pa sulm Stack Charge. Ideja është që të merrni sa më shumë grupe të karikimit nëpërmjet lëvizjeve të veta dhe lëvizjeve të partisë, të ngarkoni me "Fokusin e fuqisë" dhe më pas të lëshoni një sulm të fuqishëm dhe të përforcuar nga kritika.

Me mbështetjen e duhur, ju' Rrallë do t'ju duhet të përdorni Power Focus për përfitimet mbrojtëse, por është i dobishëm për të forcuar më tej sulmin e Brutus. Efektet e tjera pasive të tij ndihmojnë në sigurimin e mburojave për veten dhe të tjerët, ndërkohë që rritin sulmet e tyre ndërsa Brutus ngarkon për goditjet e veta.

Përmirëso këtë tiran sulmues duke e ngarkuar me ushqim për të forcuar dëmtimin dhe dëmtimin e tij kritik trajtohen. Sa i përket pajisjeve jo unike, përdorni Katar, Coat, Bandana dhePendë për të rritur mundësinë e saj kritike, shëndetin dhe sulmin.

11. Promethean, Dark-Shifted (Occult Construct)

Rezistenca: Tokë

Dobësia: Era

Elementet: Neutral, era

Specialiteti i ndërtimit: Stacking Charge, Applying Shock, Revives

Artikuj unikë të përshtatshëm: Çekiç, medalje stërgjyshore, sferë karikimi, Totem

Vendndodhja: Underworld (Near Teleporter Crystal)

Promethean gjendet duke vrapuar rreth botës së krimit, pak para se të takoni Spinner-in dhe mund të provojë të jetë një kundërshtar i ndërlikuar për t'u larguar nëse e takoni atë me një ekip të rremë me nivele të ngjashme përbindëshat.

Përqendrimi i Occult Construct është në marrjen e pirgjeve të Karikimit, me formën e tij të ndryshimit të errët që e lejon atë të humbasë vetëm një të tretën e karikimit kur përdor një veprim. Për më tepër, Promethean do të ringjallë veten, nëpërmjet Charged Rebirth, duke rifituar HP duke konsumuar ngarkesën e mbetur.

Në një ekip, Promethean është i shkëlqyeshëm për t'i dhënë vetes Charge, por të kesh vetëm një përbindësh tjetër për të rritur këtë do të përmirësojë ndjeshëm tashmë një sulmues i fuqishëm. Megjithatë, ai ka gjithashtu një ACE në mëngë, duke qenë në gjendje të kthehet në mbrojtje për të përfituar nga grumbullimi i karikimit, me Mbrojtjen, Fushën Elektrike dhe Hakmarrjen që e bëjnë të dobishme për ta bërë këtë.

Ndërtimi Promethean ofron përfitime për të pasur mana më e ulët dhe për veshjen e pajisjeve për përmirësimin e shëndetit dhe mbrojtjes, por gjithashtu do të dëshironi ta përmirësoni atëmana regen dhe sulm. Pra, shikoni pajisje jo unike si Cestus, Byzylyk, Bracer dhe Needle, duke i shtuar ato me dëmet e shkaktuara, shëndetin dhe ushqimet mbrojtëse.

12. Sutsune, Dark-Shifted (Occult Beast Mage)

Rezistenca: Zjarri

Dobësia: Toka

Elementet: Era, zjarri, neutrale

Specialiteti i ndërtimit: Goditjet kritike, aplikimi i gjakderdhjes dhe heqja e buffs

Artikuj unikë të përshtatshëm: Shpata Abyssal, Unaza Omni, Buckler, Reaktor termik

Vendndodhja: Kulla e braktisur (Nivelet e Ulëta)

Nuk do të takoni Sutsune deri në fund të lojës, por kur ta bëni, gjëja e parë që do të vini re janë sulmet e tij me goditje të rënda dhe aftësia për të larguar të apasionuarit tuaj.

Struktura Sutsune fokusohet në maksimizimin e goditjeve të tij kritike, aplikimin e grupeve të Bleed në çdo mundësi dhe fshirjen largoni çdo adhurues të armikut. Pra, është më mirë të sulmoni me magjistarin Occult Beast çdo kthesë. Thënë kështu, ka edhe përfitime nga përdorimi i Quicken, i cili zbaton Agility dhe Sidekick për të gjithë partinë, si dhe dhënien e përfitimeve të tjera.

Duke ardhur në një betejë, është mirë të përdorni Quicken direkt nga shkop për të rritur shanset e skuadrës për të debuffuar dhe vjedhur adhuruesit nga armiqtë. Më pas, vëmendja kthehet në vendosjen e sulmeve për të grumbulluar Bleed i cili, me Dark-shift Sutsune, nuk hiqet pas aplikimit të dëmtimit. Në mbështetje, Sutsune ka nevojë për shumë mbrojtje.

Për të përmirësuarSutsune më tej, përforconi manën e tij, mana regen, shansin kritik dhe nuk dëmton të rrisë mbrojtjen e tij. Pra, përdorni dy shumë ushqime mbrojtëse dhe një ushqim me dëmtim kritik për të paraqitur këto vija bazë, dhe më pas shtoni pajisje si artikujt jo-unikë Shuriken, Tome, Gauntlet dhe Cape.

13. Aazerach, Dark- I zhvendosur (Zvarranik okult i shpirtit)

Rezistenca: Zjarri

Dobësia: Toka

Elementet: Era, neutrale

Specialiteti i ndërtimit: Aplikimi i verbër, aplikimi i debuffeve dhe heqja e buffs

Unik i përshtatshëm Artikujt: Sceptri, Unaza Omni, Shkëndija, Medalion, Kazan

Vendndodhja: Stronghold Dungeon (kampion)

Nuk do të mund të takoheni me Aazerach deri pasi të keni përfunduar historinë kryesore të Monster Sanctuary, me praninë e tij duke u zbuluar në dhomën misterioze të rrethit të flakës së Stronghold Dungeon.

Aazerach përdor Chilling Wind për të aplikuar Chill, Arcane Diffusion për të hequr buffs, Shadow Storm për të aplikuar Blind, dhe Whirlwind për të garantuar hitet. Jo vetëm që shkakton dëme të rënda magjike, por kampioni fantazmë gjithashtu mbyt kundërshtarët në mënyrë shumë efektive.

Zvarraniki okult i shpirtit sigurisht që nuk është aty për të qenë një anëtar pasiv i ekipit tuaj, me të gjitha lëvizjet e tij në gjendje për të aplikuar Armor Break – i cili mund të grumbullohet më tej – dhe Cleanse. Për më tepër, vlerësimi i tij i fuqishëm magjik nuk ka nevojë të rritet me kritikëpërmirësime pasi Static forcon hitet e tij të rregullta. Pra, lëre Aazerach të shkojë në gung-ho së bashku me një shërues të përshtatshëm.

Meqenëse Aazerach ka të bëjë me sulmet magjike dhe rikuperon shëndetin bazuar në mana regen, këto janë zonat më të mira për t'u synuar kur i jep pajisje. Kthehuni te artikujt jo unik si Orb, Ribbon, Scroll dhe Tome, si dhe duke ushqyer bishën mana, shëndetin dhe ushqimet e dëmshme kritike.

14. Diavola, Dark-Shifted (Nature Occult)

Rezistenca: Uji

Dobësia: Zjarri

Elementet: Earth, Fire

Specialiteti i ndërtimit: Aplikimi i Bleed, Shielding, Debuffs dhe Buffs

Artikuj unikë të përshtatshëm: Rivendosja e shkop, Medallion, Pipe Ornate, Totem

Vendndodhja: Sun Palace (kampion)

Sapo të jeni në gjendje të hidheni në platformat e padukshme – nëpërmjet Sekretit Vision e Sutsune, Thanatos, Aazerach ose Zot i çmendur – mund të drejtoheni drejt hyrjes së Pallatit të Diellit dhe më pas të ngjiteni në vendin ku fshihet Diavola.

Diavola mund të aplikojë Bleed pa sulmuar, të aplikojë mburoja që heqin bufat ose të aplikojnë dobësinë ndaj armiqve dhe për të rritur rikuperimin dhe rezultatin kritik të ekipit. Për më tepër, vlerësimet e saj bazë për kritikat dhe sulmet janë shumë të forta.

Në fushë, pasi Diavola mund të heqë të apasionuarit, si dhe të aplikojë debuffs dhe Bleed pa sulmuar, ajo mund të fokusohet në forcimin e festës me Lifeline dhe një nga mburoja e saj lëviz. Pas kësaj, është koha për të shtruarzvogëloni disa sulme për të shkaktuar më shumë gjakderdhje, dobësi dhe djegie përmes gjetheve mbrojtëse ose shpërthimit diellor.

Nëse përdorni strukturën e mësipërme Diavola, është e rëndësishme të shmangni pajisjet që rrisin mundësinë kritike: Baza kritike lejon që ajo të ngjitet në 35 për qind, me Glory që e çon atë në 45 për qind gjithsesi. Fokusi duhet të jetë në dëmtimin kritik, mana regen, mana dhe mbrojtjen. Artikujt jo unik si Kunai, Rripi, Tome dhe byzylyku ​​ndihmojnë këtu, si edhe dëmtimet kritike, mana dhe ushqimet mbrojtëse.

Përbindëshat më të mirë të nderuar

Ka disa të tjera të forta zgjedhje për t'i shtuar ekipit tuaj të Monster Sanctuary, me përmendjen tonë të nderuar që janë:

  • Thanatos, me zhvendosje të dritës (ndërtimi i rrezatimit dhe gjakderdhjes)
  • Veza murtaja, e zhvendosur me dritë (hiq bukën ndërtim)
  • Draconoir, me zhvendosje në errësirë ​​(goditje kritike dhe ndërtim i verbër)
  • Kanko, me zhvendosje të dritës (ndërtim i sulmit dhe dëmtim kritik)
  • Mad Lord, Dark- i zhvendosur (ndërtimi i sulmeve debuff)

Ekipet më të mira të Monster Sanctuary për t'u përdorur

Ka disa ndërtime efektive të ekipit të Monster Sanctuary për t'u përdorur gjatë gjithë lojës, nga ofendimi i historisë së hershme deri te historia e vonë ndërton sinergji.

Duke përdorur disa nga përbindëshat më të mirë të listuar më sipër ndërsa përpiqesh të shmangësh kryqëzimin ndërmjet ekipeve – përndryshe, Oculus mund të shfaqet vetëm në çdo ndërtim, këtu është skuadra më e mirë në Monster Sanctuary :

  1. Ndërtimi i kombinimit: Oculus (Dark-Shift), Polterofen (Dark-Shift), Steam Golem (Light-Shift)
  2. Crime i akuzuar: Targoat ( Drita-Shift), Brutus (Light-Shift), Promethean (Dark-Shift)
  3. Gjakderdhja okult dhe e verbër: Aazerach (Dark-Shift), Sutsune ( Dark-Shift), Diavola (Dark-Shift)

Megjithatë, me siguri do të jeni në gjendje të gjeni një ndërtim të preferuar duke ndryshuar festën me përbindëshat tuaj të preferuar ose një nga familjarët Spectral.

Ekipi më i mirë i kombinimit të konstruksionit

Ekipi: Oculus (Dark-Shift), Polterofen (Dark-Shift) , Steam Golem (Light-Shift)

Alternates: Promethean (Dark-Shift)

Elementet: Toka, Zjarri, Neutral

Sulmet: Fizike dhe Magjike

Kombinimi i Oculus, Polterofen dhe Steam Golem krenohet me një sasi të jashtëzakonshme të fuqisë mbrojtëse dhe shëruese, ndërsa gjithashtu është në gjendje të paketojë një grusht.

Oculus është ylli i shfaqjes, duke përdorur Encapsulate për të mbrojtur veten, gjë që, nga ana tjetër, rrit rezultatin e dëmtimit të partisë. Pas raundit të parë, Steam Golem mund të bëhet mbrojtësi kryesor, me aftësinë e Oculus për të hedhur poshtë debutimet dhe dëmtimin e rëndë magjik duke u përdorur.

Polterofen i konverton mburojat e tij në sulme me goditje të rënda, me shokët e tij të Construct që ushqejnë më tej rezultati i saj fyes. Sidoqoftë, Promethean po aq ofendues mund të etiketohet edhe për Polterofen, apo edhe nënshtrohet për SteamGolem do të ofrojë një ndërtim shumë më të madh të ekipit sulmues.

Ekipi më i mirë i sulmit të ngarkuar

Ekipi: Targoat (Light-Shift), Brutus (Light -Shift), Promethean (Dark-Shift)

Alternativat: Caraglow (Light-Shift)

Elementet: Era, Neutral

Sulmet: Fizike

Ky ndërtim i ekipit të Monster Sanctuary ka të bëjë me grumbullimin e ngarkesës në dy përbindësha shumë fyese. Targoat siguron mbrojtjen ndërsa Brutus dhe Promethean forcohen me çdo kthesë që kalon. Përndryshe, mund të sillni një Caraglow me zhvendosje të dritës për të përqendruar më shumë Charge në Brutus.

Targoat është përbindëshi që e bën të gjithë ekipin të shëndoshë. Ndërsa mbrojtja e tij i mban në betejë shokët e tij të skuadrës me shëndet mjaft të ulët, efektet e tij pasive rrisin dëmtimin e ekipit dhe fuqinë e grupeve të karikimit. Nga ana tjetër, Brutus mund të super-stakojë Charge duke goditur sulmet e ekipit, ashtu si Promethean.

Pra, raundet e para do të përqendrohen më shumë në ngarkimin e ekipit, por në raundin e dytë ose të tretë, ju do të të jetë në gjendje të fillojë përdorimin e Promethean, të paktën, për të shkaktuar dëme me rezultate të larta. Deri në fund të raundit të parë, siç tregohet më lart, të dy Brutus dhe Promethean mund të qëndrojnë të bukur me 30 raunde të fuqishme Charge secili.

Ekipi më i mirë Occult Bleed dhe Blind

Ekipi: Aazerach (Dark-Shift), Sutsune (Dark-Shift), Diavola (Dark-Shift)

Alternates: Manticorb (Errët -Shift), Catzerker (Errët-kjo faqe e përbindëshave më të mirë të Monster Sanctuary dhe ekipeve më të mira për Monster Sanctuary synon të ofrojë një përhapje opsionesh. Ai përfshin gjithashtu përbindësha nga e gjithë hapësira e lojës, në mënyrë që edhe të sapoardhurit të mund të ndërtojnë një ekip të lartë për Monster Sanctuary – por nuk përfshin asnjë nga Spectral Familiars.

Pas kalimit nëpër përbindëshat më të mirë në Monster Sanctuary , përpiquni të përzieni dhe përputhni disa me grupe aftësish plotësuese, ose të ndryshoni ekipet më të mira në Monster Sanctuary me përbindëshat tuaj të preferuar për të ndryshuar stilin.

1. Catzerker, Dark-Shifted (Beast Warrior)

Rezistenca: Era

Dobësia: Toka

Elementet: Zjarri, era, neutrale

Specialiteti i ndërtimit: Dëmtimi fizik, goditjet kritike dhe aplikimi i gjakderdhjes

Artikuj unikë të përshtatshëm: Katana, Fin, Omni Ring, Reaktor Termik

Vendndodhja: Shtegu malor (i zakonshëm)

Catzerker është një nga përbindëshat më të hershëm që do të takoni, me sulmet e tij të rënda fizike me dëmtime kritike ndërtimi që shërben mirë për pjesën më të madhe të aventurës së Monster Sanctuary.

Ndërsa lëvizjet e tij Claws, Fireclaws dhe Long Slash shkaktojnë dëme shtesë ose aplikojnë pirgje gjakderdhjeje kur godet një goditje kritike, ju do të dëshironi të rrisni dëmin kritik të Catzerker-it, shanse kritike dhe sulmoni vlerat për ta bërë atë sa më të fuqishëm që të jetë e mundur.

Nuk keni nevojë të shqetësoheni për mbështetjen e shokëve të skuadrës kur Catzerker është në fushë: është vetëmZhvendosja)

Elementet: Era, Neutralja, Zjarri, Toka

Sulmet: Fizike dhe Magjike

Kombinimi i tre vonesave- loja e përbindëshave okulte, treshja e Aazerach, Sutsune dhe Diavola aplikon sasi të bollshme Bleed, Blind, debuffs dhe largon adhuruesit e armikut. Është një ndërtim i fortë për të irrituar dhe shkaktuar dëme shtesë ndërmjet kthesave.

Edhe pse Diavola duhet të përdorë fillimisht mbrojtjen e saj, ajo mund të peshojë pas disa raundeve me disa dëmtime shtesë. Deri atëherë, Aazerach mund të grumbullojë Blind-in dhe të heqë tifozët ndërsa Sutsune punon në grumbullimin e Bleed-it të pandryshueshëm dhe gjithashtu heqjen e tifozëve.

Në raundin e parë, përmirësoni ekipin dhe demoralizoni kundërshtarin me Sutsune's Quicken, Weakening Shield nga Diavola, dhe disa Blind-stacking nga Shadow Storm i Aazerach. Nëse mburojat qëndrojnë lart, atëherë përdorni Diavola për të nxitur më tej sulmuesit me Lifeline.

Siç u përmend më parë, ka disa mënyra për të kombinuar përbindëshat më të mirë për të krijuar një ekip të fortë në Monster Sanctuary, me të tjerë si Catzerker -Frosty-Manticorb duke qenë i dobishëm në fillim, dhe një ndërtim Spectre/Polterofen-Frosty-Aazerach duke shfrytëzuar maksimalisht aftësitë e tyre për rritjen e shpirtit. Pastaj, ka Oculus dhe Spectral Familiars të fuqishëm që mund të përshtaten në shumicën e formacioneve.

Pra, kini parasysh përbindëshat më të mirë në Monster Sanctuary dhe provoni të përzieni ekipet tuaja për të gjetur sinergji dhe fuqi të qëndrueshme.

detyra është të sulmosh. Ndonëse nuk është e tmerrshme, shëndeti dhe mbrojtja e përbindëshit janë mjaft të dobëta, kështu që është një ide e mirë të çiftoni Luftëtarin e Bishës me përbindëshat që shërojnë ose mbrojnë në mënyrë efektive, si dhe ato që aplikojnë adhuruesit e Glory dhe Might.

Sa për pajisje, do të dëshironi të mbështeteni në rritjen e rigjenerimit të manave të Catzerker, mundësinë kritike dhe vlerësimin e sulmit. Nga pajisjet jo unike, kombinimi i Katarit me një unazë Crit, Kepi dhe Pendë funksionon mirë. Sa i përket ushqimit, të ushqyerit për të rritur dëmtimet, dëmtimet kritike dhe shëndetin do të ishte i mençur.

2. Steam Golem, Light-Shifted (Construct)

Rezistenca: Zjarri

Dobësia: Era

Elementet: Zjarri, Toka, Neutrale

Specialiteti i ndërtimit: Mbrojtja dhe Reduktimi i Dëmtimeve

Artikuj unikë të përshtatshëm : Shufra Hexing, Karficë zbukurimi, Gjenerator Mburojash, Medalion

Vendndodhja: Rruga malore (kampion), punëtori mistike (nivele të ulëta)

Steam Golem është një nga përbindëshat e parë Champion që do të hasni në Monster Sanctuary dhe duke e marrë atë në festën tuaj do ju ofroj një gjenerator të fortë mbrojtëse, veçanërisht në një ekip Construct.

Me lëvizje dhe aftësi si Përgatitja, Pastrimi, Mburoja parandaluese, Mburoja Buffing dhe Mburoja, Steam Golem është paketa e plotë e aktiveve të rregullta dhe mbrojtje pasive, mbytje dhe heqje e bufëve nga armiqtë.

Ndërsa sulmet e Steam GolemTërmeti dhe goditjet e zjarrta janë të mira, siç është vlerësimi bazë i sulmit fizik të përbindëshit, fokusi i tij duhet të jetë në një rol mbështetës. Megjithatë, sapo të gjitha shiritat e mbrojtjes së shokëve të skuadrës të jenë ngritur, ai mund të sulmojë dhe të heqë adhuruesit.

Për të përfituar sa më shumë nga efektet pasive të Steam Golem, do të dëshironi të plotësoni sulmin dhe mbrojtjen e tij, si dhe jepni mana regen ose mana një shtysë. Pajisjet jo unike si Ylli i mëngjesit, Helmeta, Tome dhe byzylyku ​​mund të ofrojnë rritje në këto zona kryesore. Për përfitime shtesë nëpërmjet të ushqyerit, duhet të mjaftojnë dy shumë ushqime mbrojtëse dhe një mana.

3. Frosty, Light-Shifted (Aerial Nature Spirit)

Rezistenca: Zjarri

Dobësia: Era

Elementet: Uji, Era, Neutralja

Specialiteti i ndërtimit: Mbrojtja, zbutja dhe aplikimi i ftohjes

Artikuj unikë të përshtatshëm: Rivendosja e shkopit, varëse dielli, gjeneratori mbrojtës, shkëndija

Vendndodhja: Shpella blu (e zakonshme)

Një përbindësh shpirtëror i dobishëm që noton rreth disa seksioneve të Shpellave Blu, Frosty mund të gjendet herët, por ofron fuqi të mjaftueshme mbrojtëse për të kaloni ekipin tuaj në pjesën më të madhe të historisë së Monster Sanctuary.

Edhe kur nuk mbron drejtpërdrejt, Frosty do të mbrojë ekipin tuaj, me Mana Shielding, Buffing Shield dhe Magic Powered Shield që aplikojnë mburoja shtesë. Përveç aftësive mbrojtëse të klasit të lartë, Frosty gjithashtu krenohet me sulme të forta magjike që e ndihmojnë atëpër të grumbulluar më tej debuffin Chill.

Fokusi i Frosty është në mbrojtjen e shokëve të skuadrës, por ai gjithashtu mund t'i ngarkojë ata me Barrier, Channel dhe adhurues të tjerë të rastësishëm – falë Combo Buffing – dhe të aplikojë Chill duke përdorur akullin e shkëlqyer Lëvizja e mburojës. Aftësia Spirit Strength e bën gjithashtu Frosty një zgjedhje thelbësore në një ekip përbindësh të Spirit.

Për të ndërtuar më tej Frosty, do të ishte e mençur të adresonim regjenin e mangët të tij, si dhe mbrojtjen dhe magjinë e tij. Pajisja e armëve jo unike të Orb ose Wand funksionon mirë, ashtu si byzylyku, Tome, Sustain Ring ose Scroll në vendet e inventarit. Për ushqim, mbushje me mbrojtje dhe ushqime që përmirësojnë mana.

4. Spectre, Dark-Shifted (Spirit Occult Mage)

Rezistenca: Fizike, debut

Dobësi: Magjike

Elementet: Zjarri, Toka, Neutrale

Specialiteti i ndërtimit: Dëmtimi magjik, debuffet dhe goditjet kritike

Artikuj unikë të përshtatshëm: Scythe, Buckler, Fin, Omni Ring

Vendndodhja: Shpellat blu (kampion), kulla e braktisur (nivelet e ulëta)

Spectre është një nga kampionët më të lehtë për t'u mposhtur falë shëndetit dhe mbrojtjes relativisht të ulët, si dhe dobësisë së tij ndaj sulmeve magjike, por me ndërtimin dhe zhvendosjen e duhur, mund të jetë një armë e fuqishme sulmuese.

Pema e aftësive të Spectre është e grumbulluar me pllaka për të rritur vlerësimin e saj të dëmtimit kritik dhe për të reduktuar dëmet e ardhura për të njëjtin vlerësim. Për më tepër,ai aplikon lehtësisht debuffs dhe ka një kombinim të shkëlqyer të lavdisë së përmirësuar dhe shkathtësisë në dispozicion.

Pasi të përdorni Shkathtësi për t'i dhënë partisë adhurues të Glory and Agility, ju mund të shkoni gung-ho me Specter, me çdo goditje që ka të ngjarë të aplikohet një debuff. Spirit Occult Mage menaxhon mburojat e veta dhe rigjenerimin e shëndetit, por do t'i duhet një shërues ose gjenerator i caktuar mburojash për të qëndruar në betejat e vështira.

Për të maksimizuar ndërtimin e Specter, do të dëshironi të grumbulloni gjërat kritike shansi rritet, shtoni disa dëme më kritike dhe forconi mbrojtjen e tij. Pajisjet e rregullta si Staff, Crit Ring, Gauntlet dhe Cape i nxisin të gjitha këto në mënyrë të konsiderueshme. Për më shumë përmirësime, përdorni ushqim që rrit mbrojtjen, dëmtimin kritik dhe dëmin e shkaktuar.

5. Syri i çmendur, me zhvendosje të errët (Okult ajror)

Rezistenca: Fizike, debut

Dobësia: Magjike

Elementet: Zjarri, Toka, Era, Uji

Ndërtimi i specialitetit: Dëmtimi magjik, debuffs dhe heqja e të dashuruarve të armikut

Artikuj unikë të përshtatshëm: Scepter, Cauldron, Lightning Sphere, Spark

Vendndodhja: Stronghold Dungeon (e zakonshme)

Duke fluturuar në pothuajse çdo dhomë tjetër të Stronghold Dungeon, Mad Eye nuk duket shumë, por Makina debuff me shumë elementë mund të jetë një armë e fuqishme në të gjithë Monster Sanctuary.

Mad Eye mund të ketë katër sulme magjike të nivelit maksimal të elementeve të ndryshëm, meAftësia e Ndikimit të Dyfishtë jep një sulm shtesë kur shfrytëzoni dobësitë. Së bashku me Cleanse, Fatal Upkeep, Hex, disa aftësi të tjera dhe debuffs nga çdo sulm, përbindëshi shpejt grumbullon debuffs ndërsa gjithashtu heq tifozët.

Me Dark-shifted Mad Eye, ju mund të grumbulloni një tjetër debuff mbi përbindëshat e armikut, kështu që do të dëshironi që Syri i Mad të ngecë që në raundin e parë, duke synuar armiqtë e goditur për të përdorur Cleanse. Përbindëshi Aerial Okult i mungon mbrojtja, por ka mjaft shëndet; megjithatë, ai duhet të mbrohet shpesh për ta mbajtur atë në betejë.

Meqenëse pikat e forta të Syrit të Mad në përgjithësi nuk mund të përmirësohen më tej nga pajisjet, hiqni artikullin unik të çuditshëm si Cauldron, është më mirë të përqendroheni në rritjen e tij magjike dëmtimi, mana regen dhe mana. Artikujt jo unik si Orb, Tome, Scroll dhe Needle mund të kombinohen për të rritur shumë këto zona. Sa i përket të ushqyerit, nuk mund të gaboni me dëmin e shkaktuar, mana dhe ushqimin e shëndetshëm.

6. Manticorb, Dark-Shifted (Beast Mage)

Rezistenca: Magjike

Dobësia: Fizike

Elementet: Zjarri, Uji, Era, Neutralja

Specialiteti i ndërtimit: Dëmtimi magjik, goditjet kritike dhe aplikimi i gjakderdhjes

Artikuj unikë të përshtatshëm: Tendrili gjembi, medalion, fin, reaktor termik

Vendndodhja: Shtegu i Malit (Maja e Shkëmbit Lindor)

Gjetur e fshehur larg në shtegun malor pranë Kalasë së Mbajtësit, dheduke pasur nevojë për aftësinë e përmirësuar të fluturimit për t'u aksesuar, Manticorb mund të ofrojë një nxitje të jashtëzakonshme sulmuese në fillim të Monster Sanctuary.

Duke mburrur me dëmtime kritike të larta dhe shanse kritike, katër lloje të ndryshme sulmesh magjike të një armiku dhe disa mënyra për të grumbulluar kombinime të gjata, Manticorb është një sulmues i shkëlqyer. Ajo që e bën Beast Mage edhe më të mirë është aftësia e tij për të grumbulluar Bleed, si dhe për të gjeneruar mburojën e vet.

Struktura e preferuar Manticorb nuk përmban asnjë lëvizje tërheqëse, shëruese ose mbrojtëse, kështu që fokusi i saj i vetëm është për shkaktimin e dëmit. Meqenëse përbindëshi mund t'i japë të apasionuarit e tij të magjisë kur shfrytëzon dobësinë e një armiku, vetëm mbajtja e mburojës së tij të ngritur dhe mbase dhënia e tij e lavdisë do të jetë mbështetje e mjaftueshme.

Përfitoni nga vlerësimet e larta kritike dhe të dëmtimit të Manticorb , si dhe aftësinë e tij pasive Mana Focus, duke përmirësuar Beast Mage përmes pajisjeve të tij. Përveç kësaj, përmirësoni magjinë dhe mbrojtjen ose shëndetin e tij. Për këtë, pajisjet jo unike si Staff, Crit Ring, Cape dhe Gauntlet do të bëjnë mashtrimin. Rriteni atë më tej duke i ushqyer me dëme kritike dhe dëme të shkaktuara nga ushqimet.

7. Polterofen, Dark-Shifted (Spirit Construct)

Rezistenca: Zjarri

Dobësia: Uji

Elementet: Zjarri, Toka, Neutral

Specialiteti i ndërtimit: Dëmtim magjik, dëm fizik dhe djegie të shkaktuar

Unik i përshtatshëmArtikujt: Shpata e hënës, Totem, shkëndija, varëse dielli

Vendndodhja: Punëtori mistike (nivele më të ulëta)

Ndërtimi i Polterofenit më sipër jep shpirtin Ndërtoni pak nga çdo gjë, duke përfshirë aftësinë për të vetë-dhuruar mburoja, për të aplikuar debuffs, për të nxjerrë mbrojtëse dhe për të shkaktuar disa dëme të mëdha.

Falë kombinimit të Mana Charging dhe Charging Shield, mbrojtja e Polterofen mund të jetë lihet në efektet e tij pasive nëse mana regjeni i tij pompohet mjaftueshëm. Në vend të kësaj, përbindëshi përdoret më së miri si sulmues, duke grumbulluar djegie shtesë përmes Multi Burn dhe sulmeve të tij të fuqishme me zjarr

Ndërsa përdorimi i lëvizjes së tij Fire Shield do të përfitojë nga pala dhe do t'i shtojë disa rafte djegie ekipit kundërshtar, konstrukti ka të ngjarë të jetë sulmuesi juaj. Përdorni përbindësha mbrojtëse për të ndërtuar Polterofen në çdo kthesë, pasi ai do të shndërrojë gjysmën e mburojës së tij në një goditje të fuqishme shtesë nëpërmjet aftësisë së Mburojës së paqëndrueshme.

Mana regen dhe pompimi i të dy vlerësimeve të sulmit duhet të jenë në fokus të Pajisjet e Polterofen, duke e bërë atë një armë sulmuese edhe më të fuqishme. Artikujt jo unik si Kunai, Sustain Ring, Tome dhe Bracer do të ndihmojnë për të forcuar pikat e forta të Polterofen, ku preferohen ushqimet për të forcuar dëmin e shkaktuar – por nëse jo, mbrojtja ose shëndeti.

8. Oculus, Dark- I zhvendosur (Konstruksioni i insekteve)

Rezistenca: Zjarri

Dobësia: Era

Elementet: Toka, Zjarri, Era,

Lëviz në fillim