Valkyrie Clash of Clans: Mënyrat më të mira për të përdorur njësinë vdekjeprurëse

Valkyrie, një zonjë e rrezikshme që mban sëpatën e saj, është një trupë e fuqishme Dark Elixir që thjesht di të shkatërrojë gjërat pas lirimit në Clash of Clans. Ja se si mund ta përdorni Valkyrie Clash of Clans në përdorimin më të mirë për bastisjen tuaj.

Ky postim do të përfshijë:

  • Një përmbledhje e Valkyrie Clash of Clans
  • Mënyrat më të mira për të përdorur Valkyrie Clash of Clans
  • Strategjitë e ushtrisë dhe zbulimit
  • Kombinimet e magjisë për ushtrinë e bazuar në Valkyrie
  • Përshkrim i shkurtër rreth Super Valkyries

Me kapacitet të lartë dëmtimi dhe pika të ulëta goditjeje, ajo hapet në Town Hall 8. Forca e Valkyrie është shpejtësia e saj e mirë, duke e lejuar atë të lëvizë shpejt përgjatë bazës dhe të shkatërrojë mbrojtje të shumta brenda harkut të sëpatës së saj.

Mënyrat më të mira për të përdorur Valkyrie

Kur përdorni Valkyrie, është më mirë ta vendosni atë në një mënyrë që të arrijë drejtpërdrejt në qendër të bazës. Kjo i lejon asaj të marrë me shpejtësi mbrojtjen dhe t'ua lehtësojë rrugën trupave të tjera.

Këtu janë disa nga strategjitë më të mira që përdorin lojtarët e Clash of Clan kur përdorin Valkyries:

  • Bowlers + Valkyries : Bowlers pastrojnë ndërtesat fillestare për t'i hapur rrugën Valkyries në bazë.
  • Queen Walk: Në këtë strategji, Mbretëresha vendoset me një grup shëruesish me motivin për të hequr ndërtesat fillestare dhe për t'i hapur rrugë Valkyries për të arritur në thelbin e bazës.
  • Hog Riders + Valkyries: Një strategji tjetër efektiveështë përdorimi i Valkyrie në kombinim me Hog Riders, pasi Hog Riders heq shpejt mbrojtjen ndërsa Valkyries shkaktojnë shkatërrim në të gjithë bazën.

Skautizëm me një ushtri të përqendruar në Valkyrie

Kur zgjidhni një plan urbanistik bazë për të sulmuar me një Valkyrie, është e rëndësishme të përqendroheni në paraqitjet që kanë mbrojtje të shumta në afërsi të njëra-tjetrës. Kjo i mundëson Valkyrie-së të heqë shpejt disa mbrojtje me sëpatën e saj.

Përdorimi i magjive si magjia e tërbimit dhe magjia e kërcimit mund të përmirësojë aftësitë shkatërruese të Valkyrie.

  • Magjia e tërbimit: The Rage Spell rrit shpejtësinë e sulmit dhe dëmtimin e saj. Si rezultat, Valkyries tashmë të zemëruar marrin më shumë zemërim - duke çuar në indikacione të këqija për mbrojtësit.
  • Jump Spell: Jump Spell e lejon atë të kërcejë mbi mure dhe të vazhdojë shkatërrimin e saj. 3> Magjitë e tërmeteve : Magjia e tërmetit mund të jetë gjithashtu e dobishme në kombinim me një grup Valkyries, pasi mund të hapë bazën dhe ta bëjë më të lehtë për Valkyries lëvizjen dhe nxjerrjen jashtë ndërtesave.

Super Valkyries

Në Town Hall 11 dhe Valkyrie Level 7, lojtarët mund të aktivizojnë Super Valkyrie, një shtesë e re në lojë. Super Valkyrie është edhe më e fuqishme dhe mban një magji tërbimi në shpinë, e cila bie pas vdekjes së saj dhe shkakton edhe më shumë shkatërrim.

Përfundimi

Valkyrie është një trupë të fuqishme dhe të gjithanshme në Clash of Clansqë mund të përdoren në mënyrë efektive në një sërë strategjish. Lojtarët duhet të përfitojnë nga shpejtësia dhe aftësia e saj e mirë për të shkatërruar mbrojtje të shumta dhe ta përdorin atë në kombinim me trupa dhe magji të tjera për shkatërrim maksimal.

Lëviz në Krye