Upami anjeun maén pertandingan tingkat pangluhurna di FIFA 22, kamungkinan anjeun badé nyebarkeun tim bintang lima sareng sadaya pamaén kelas dunya. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngalaman conto midangkeun simulasi maén bal.

Dina artikel ieu, anjeun bakal terang tim bintang lima mana anu pangsaéna pikeun dimaénkeun di FIFA 22, dimimitian ku anu pangsaéna tina kebat. sateuacan dianggo ka tim bintang lima top anu sanés pikeun dianggo.

Paris Saint-Germain (5 béntang), Gemblengna: 86

Serangan: 89

Medan Tengah: 83

Pertahanan: 85

Jumlah : 86

Pamaén Pangalusna: Lionel Messi (93 OVR), Kylian Mbappe (91 OVR), Neymar (91 OVR)

Kaleungitan gelar Ligue 1 ka underdogs Lille usum kamari sigana geus banged drum perang di Paris Saint-Germain sabab geus recruiting ferociously sapanjang usum panas. Kéngingkeun bala bantuan Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, sareng Georginio Wijnaldum dina transfer gratis, tim Mauricio Pochettino katingalina langkung kuat dina musim ieu.

Paris sareng lineup béntang-béntangna henteu heran tim anu dipeunteun pangsaéna. di buruan, kalawan arguably pamaén greatest sadaya waktos, Lionel Messi, pindah ka Perancis pikeun numbu ka urut pasangan 'MSN' Neymar. Tilu hareup Neymar (91 OVR), Mbappe (91 OVR), sareng Messi (93 OVR) cukup pikeun nyababkeun bek mana waé.Asup

Mode Karir FIFA 22: Bek Kénca Ngora Pangsaéna (LB & LWB) Pikeun Asup

Mode Karir FIFA 22: Kiper Muda Pangsaéna (GK) Pikeun Asup

Milarian tawar-menawar?

Mode Karir FIFA 22: Penandatanganan Kadaluwarsa Kontrak Pangsaéna di 2022 (Usum Kahiji) sareng Agen Gratis

Mode Karir FIFA 22: Penandatanganan Kadaluwarsa Kontrak Terbaik di 2023 (Usum Kadua) sareng Agen Gratis

Mode Karir FIFA 22: Penandatanganan Pinjaman Pangalusna

Mode Karir FIFA 22: Permata Tersembunyi Liga Handap Top

Mode Karir FIFA 22: Murah Pangsaéna Center Backs (CB) kalawan Poténsi Luhur pikeun Sign

FIFA 22 Karir Mode: Best Murah Bek katuhu (RB & amp; RWB) kalawan Poténsi Luhur pikeun Sign

ngimpina.

Les Rouge et Bleu ogé gaduh pertahanan anu luar biasa kuat. Kalayan Donnarumma (89 OVR), Ramos (88 OVR), sareng kaptén klub Marquinhos (87 OVR), ngajadikeun anjeun heran naha aya harepan pikeun ngéléhkeun tim Perancis. Malah anu langkung narik nyaéta pamaén dina bangku, kalayan béntang sapertos Ángel Di María, Mauro Icardi, sareng Presnel Kimpembe dina pembuangan anjeun.

Manchester City (5 béntang), Gemblengna: 85

Serangan: 85

Geladang: 85

Pertahanan: 86

Jumlah: 85

Pamaén Pangalusna: Kevin De Bruyne (91 OVR), Ederson (89 OVR), Raheem Sterling (88 OVR)

Ragrag dina halangan ahir dina Final Liga Champions usum kamari ka saingan Liga Premier Chelsea, Manchester City masih junun usum suksés. , meunang Liga Premier jeung Piala EFL.

Nu kawas Ruben Dias datang ka klub méré Cityzens dorongan badag pikeun pertahanan maranéhanana, bringing dina sababaraha tightening diperlukeun saprak saméméhna. kaptén Vincent Kompany pisah jeung klub.

Sanaos teu gaduh striker superstar anu kaliber anu sami sareng tim anu sanés, pamaén sapertos Kevin De Bruyne (91 OVR), Raheem Sterling kalayan akselerasi 95, kelincahan 94, sareng kagancangan ngutruk 88, sareng Ederson Brasil anu dominan dina gawang nyéépkeun kakurangan striker alami.

Penandatanganan Jack Grealish dina usum panas parantos ngabantosanSerangan Manchester City langkung jauh, sareng anjeunna bakal tiasa ngadamel dampak boh tina bangku atanapi ti suling kahiji.

Bayern Munich (5 béntang), Gemblengna: 84

Serangan: 84

Serangan: 86

Pertahanan: 81

Jumlah: 84

Pamaén Pangalusna: Robert Lewandowski (92 OVR), Manuel Neuer (90 OVR), Joshua Kimmich (89 OVR)

Meunangkeun gelar Bundesliga kasalapan berturut-turut dina usum 2020/21, Bayern Munich ogé ngahontal landmark 30 gelar liga dina papan luhur Jerman. Pikeun nambihan penghargaan éta, aranjeunna ogé meunang DFL-Supercup, Piala Super UEFA, sareng Piala Dunia Klub FIFA dina usum anu sami. Ieu aman disebutkeun yen Die Roten bakal boga kampanye suksés séjén taun ieu.

Ngamangpaatkeun pamaén lega gancang kayaning Gnabry (85 OVR) jeung Coman (86 OVR) penting pisan pikeun meunang kaulinan. kalawan Bayern. Ngaliwatan lalaki maranéhanana sarta nyebrang bal kana boh suku atawa kapala legenda Polandia Robert Lewandowski - kalawan na 96 positioning, 95 finish, sarta 93 réaksi - bakal ngahasilkeun gol salapan kali tina sapuluh.

Mastikeun ngagunakeun gelandang anu luar biasa bakat klub nalika nyobian milarian bukaan pikeun batur mangrupikeun konci pikeun ngamankeun kameunangan di FIFA 22. Kalayan kualitas anu saé di tengah taman sareng Kimmich (89 OVR), Goretzka (87 OVR), sareng pahlawan klub Müller (87) janten bagian tina serangan, bakal aya seueurkasempetan pikeun Lewandowski réngsé.

Liverpool (5 béntang), Gemblengna: 84

Serangan: 86

Medan Tengah: 83

Pertahanan: 85

Jumlah: 84

Pamaén Pangalusna: Virgil van Dijk (89 OVR), Mohammed Salah (89 OVR), Sadio Mané (89 OVR)

Saatos kaleungitan bek béntangna Virgil van Dijk dina kalolobaan usum kamari, Liverpool kedah adaptasi gaya gung-ho anyar maén alatan frailties pertahanan maranéhna tanpa jimat Walanda. Malah ku setback badag ieu, Reds junun finis katilu dina usum Liga Premier pisan kompetitif.

Kalayan Mané jeung Salah, duanana dipeunteun 89 sakabéh, salaku ancaman serangan utama, sarta Roberto Firmino maén salaku salapan palsu. , tim thrives nalika bade maju sarta manggihan spasi. Kamampuh Firmino pikeun ngéléhkeun anak buahna (90 kontrol bal jeung 89 dribbling) nyiptakeun malapetaka pikeun bek lawan.

Teu pondok tina kakuatan pertahanan, Liverpool ogé boga dua full-back pangalusna dina FIFA 22 kalawan Andrew Robertson jeung Trent. Alexander-Arnold duanana dipeunteun 87 sakabéh. Lamun anjeun tambahkeun dina mitra midfield of Thiago (86 OVR) jeung Fabinho (86 OVR), jeung kombinasi Virgil van Dijk (89 OVR) jeung kiper Alisson (89 OVR) di tukang, anjeun boga resep pikeun judul- tim unggul dina FIFA 22.

Manchester United (5 béntang), Gemblengna: 84

Serangan: 85

Medan Tengah: 85

Pertahanan: 83

Jumlah: 84

Pamaén pangalusna: Cristiano Ronaldo (91 OVR), Bruno Fernandes (88 OVR), Paul Pogba (87 OVR)

Saatos 12 taun lilana ngantosan, penyerang legendaris Cristiano Ronaldo parantos uih deui ka Old Trafford, ngajajar sareng sasama sabangsa Bruno Fernandes sareng tilas rekan tim Raphael Varane - ogé tandatangan énggal pikeun Red Devils usum panas ieu.

Manchester United bakal narékahan pikeun ningkatkeun pidangan tempat kadua dina Liga Premier usum kamari. Kalayan laju sareng kamampuan dribbling Jadon Sancho (91 agility, 85 akselerasi, 78 sprint speed) sareng Marcus Rashford (84 agility, 86 akselerasi, 93 sprint speed) dina jangjang, Cristiano Ronaldo bakal ngagaduhan seueur kasempetan pikeun ngamangpaatkeun 95 jumping na. , 90 akurasi judul, jeung 95 pagawean.

Nalika anjeun nambihan prospek Bruno Fernandes anu dipeunteun 88 maén bal boh dina suku atanapi di tukangeun pikeun pamaén anu gancang, nambahan pamaén anu gaduh kamampuan téknis Paul Pogba anu dipeunteun 87 ka tim ngan sigana teu adil dina lawan anjeun dina FIFA 22.

Real Madrid (5 béntang), Gemblengna: 84

Serangan: 84

Medan Tengah: 85

Pertahanan: 83

Jumlah: 84

Pamaén pangalusna: Karim Benzema (89 OVR), Casemiro (89 OVR), Thibaut Courtois (89 OVR)

Kaleungitan gelar La Liga ka saingan sengit Atlético Madrid usum kamari,Real Madrid ngagaduhan jandela transfer anu kawilang sepi dina usum panas. Sanajan penandatanganan bek Austria David Alaba (84 OVR) rada teu ditingali, newak gelandang Eduardo Camavinga (78 OVR) mangrupikeun usaha anu saé.

Kalayan Gareth Bale (82 OVR) direvitalisasi sareng balik deui saatos usum injeuman di Tottenham, sigana Los Blancos panginten tiasa balik deui kana alurna. Eden Hazard (85 OVR) ogé bakal aya di sisi anjeun, sareng pamuda Rodrygo (79 OVR) sareng Vinicius Jr (80 OVR) bakal ningkat nalika musim na, ngarep-arep tiasa nanggung klaimna salaku pilihan kahiji dina jangjang. .

Karim Benzema (89 OVR) mingpin serangan sarta mangrupa target man unggul dina FIFA 22, boasting 89 akurasi pos jeung 90 finishing. Casemiro parantos ningali naékkeun rating na ka 89 dina tonggong usum anu pikaresepeun pisan. Luka Modrić (87 OVR) jeung Toni Kroos (88 OVR) ogé terus ngabuktikeun kelas maranéhanana di tengah lapangan.

Atlético Madrid (5 béntang), Gemblengna: 84

Serangan: 84

Serangan: 84

Pertahanan: 83

Jumlah: 84

Pamaén Pangalusna: Jan Oblak (91 OVR), Luis Suárez (88 OVR), Marcos Llorente (86 OVR)

Meunangkeun La Liga usum kamari sareng Luis Suárez salaku nyitak gawang pangluhurna bakal mawa seuri ka raray Atléti fans, sareng cimata kana raray fans base Barcelona saatos striker.ieu semu dipaksa kaluar ti klub. Langkung nguatkeun usum panas ieu, Antoine Griezmann uih deui ka klub saatos mantra di Camp Nou. Dipikawanoh pikeun sikep 'pernah maot' maranéhanana, Diego Simeone geus ngancik Atlético Madrid kana contenders judul.

Sanajan Jan Oblak dibéré rating 91 gedé dina FIFA 22, jeung reputasi Atlético salaku tim tangguh pikeun ngarecah pertahanan, musim ieu bisa jadi karasa leuwih nyerang lamun maén jeung Colchoneros kulantaran bakat ku maranehna. Suárez (88 OVR) jeung Griezmann (85 OVR) mingpin serangan, sedengkeun Koke (85 OVR) jeung Llorente nyadiakeun pilihan béda pikeun maju.

Sadaya tim 5-béntang pangalusna di FIFA 22

Dina tabél di handap, anjeun bakal mendakan sadaya tim domestik 5-béntang anu pangsaéna dina FIFA 22; make eta pikeun manggihan nu mana nu Anjeun hoyong cobian sorangan.

Tim Béntang Gemblengna Serangan Medan Pertahanan
Paris Saint-Germain 5 86 89 83 85
Manchester City 5 85 85 85 86
Bayern München 5 84 92 85 81
Liverpool 5 84 86 83 85
Manchester United 5 84 85 84 83
NyataMadrid 5 84 84 85 83
Atlético de Madrid 5 84 84 83 83
FC Barcelona 5 83 85 84 80
Chelsea 5 83 84 86 81
Juventus 5 83 82 82 84

Ayeuna anjeun terang tim 5-bintang mana nu pangalusna di FIFA 22, coba aranjeunna kaluar tur tingal mana nu anjeun resep maén salaku pangalusna.

Néangan tim pangalusna?

FIFA 22: Tim Béntang 3.5 Pangalusna Pikeun Dimaénkeun

FIFA 22: Tim Béntang 4 Pangalusna Pikeun Dimaénkeun

FIFA 22: Tim Béntang 4.5 Pangalusna Pikeun Dimaénkeun

FIFA 22 : Tim Pertahanan Pangalusna

FIFA 22: Tim Panggancangna Pikeun Dimaénkeun

FIFA 22: Tim Pangsaéna Pikeun Digunakeun, Diwangun deui, sareng Dimimitian dina Modeu Karir

FIFA 22: Paling awon Tim anu Dipake

Néangan wonderkids?

FIFA 22 Wonderkids: Bek Kanan Ngora Pangalusna (RB & RWB) pikeun Asup dina Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Bek Kénca Young pangalusna (LB & amp; LWB) pikeun Asup dina Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Best Young Center Backs (CB) to Sign in Career Mode

FIFA 22 Wonderkids: Best Young Left Wingers (LW & LM) pikeun Asup kana Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Gelandang Tengah Muda Pangsaéna (CM) pikeun Asup dina Mode Karir

FIFA 22 Wonderkids: Jangjang Katuhu Pangalusna (RW & RM) pikeun Asup dina KarirMode

FIFA 22 Wonderkids: Striker Muda Pangsaéna (ST & CF) pikeun Asup dina Mode Karir

FIFA 22 Wonderkids: Gelandang Serangan Muda Pangsaéna (CAM) pikeun Asup dina Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Gelandang Pertahanan Muda Pangsaéna (CDM) pikeun Asup dina Mode Karir

FIFA 22 Wonderkids: Kiper Muda Pangsaéna (GK) pikeun Asup dina Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Pamaén Muda Inggris Pangsaéna pikeun Asup dina Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Pamaén Ngora Brasil Pangsaéna pikeun Asup dina Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Pamaén ngora Spanyol Pangalusna pikeun Asup dina Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Pamaén ngora Jérman Pangsaéna pikeun Asup dina Mode Karir

FIFA 22 Wonderkids: Pamaén Muda Perancis Pangsaéna pikeun Asup dina Modeu Karir

FIFA 22 Wonderkids: Pamaén ngora Italia pangalusna pikeun Asup kana Mode Karir

Néangan pamaén ngora pangalusna?

Mode Karir FIFA 22: Striker Muda Pangsaéna (ST & CF) pikeun asup

Modeu Karir FIFA 22: Bek Katuhu Ngora Pangsaéna (RB & RWB) pikeun Asup

Mode Karir FIFA 22: Gelandang Pertahanan Muda Pangsaéna (CDM) Pikeun Asup

Mode Karir FIFA 22: Pangalusna Gelandang Tengah ngora (CM) asup

Mode Karir FIFA 22: Gelandang Serangan Muda Pangsaéna (CAM) pikeun asup

Mode Karir FIFA 22: Wingers Muda Katuhu Pangsaéna (RW & amp; RM) pikeun Asup

Mode Karir FIFA 22: Jangjang Kénca Muda Pangsaéna (LM & LW) pikeun Asup

Mode Karir FIFA 22: Tukang Puseur Muda Pangsaéna (CB) pikeun

Gulung ka luhur