Roblox sensasi PC, Apple, Android, sareng Xbox pinuh ku langkung ti 40 juta kaulinan. Sanajan ieu ngandung harti yén aya dunya ampir euweuh watesna pikeun ngajajah, bisa jadi hésé pikeun home-in kaulinan sabenerna fun.

Kami narékahan pikeun nyieun éta saeutik leuwih gampang dina kaca ieu, daptar sadaya kaulinan paling seru dina Roblox anu ku simkuring dimaenkeun, milih kaulinan anu ngahibur ti sakuliah jajaran raksasa.

Kaca ieu bakal dimutahirkeun sacara rutin nalika urang ulin jeung manggihan kaulinan Roblox anu leuwih seru, kalayan panemuan panganyarna urang diwincik di luhur kaca.

Milih kaulinan anu paling pikaresepeun dina Roblox

Kusabab unggal jalma gaduh karesep kana genre sareng gaya maén, naon anu dianggap salaku kaulinan Roblox anu paling pikaresepeun bakal béda pikeun dulur. Di dieu, urang parantos ningali kana sababaraha genre anu béda-béda bari ogé ngahindarkeun judul Roblox anu saé pisan, sapertos Adopt Me! jeung Wilujeng sumping di Bloxburg.

Dina kaca ieu, anjeun bakal bisa diajar ngeunaan fitur midangkeun unggal kaulinan, aspék tunggal jeung multiplayer, biaya nyata kaulinan, jeung kumaha toko microtransaction dipaké.

Sababaraha kaulinan Roblox anu pikaresepeun tiasa ngandung mékanika judi anu henteu cocog pikeun pamaén ngora anu nyéépkeun artos nyata, anu dituduhkeun dina bagian anu relevan. Kaulinan anu ngandelkeun mékanika ieu atanapi pisan ngadorong belanja sapertos kitu henteu kalebet dina daptar.

Perlu diperhatikeun ogé yén kami henteu tanggung jawab.badag, tumpuk jeung kaséhatan, sarta bisa ngancurkeun parahu kalawan betah, bari manusa meunang milih ti sauntuyan kapal, gawé bareng, sarta misil seuneu, mariem, sarta pakarang séjén dina lauk lapar. Nalika babak maju, langkung seueur hiu tiasa ngiringan pasea pikeun ngéléhkeun jam sareng ngéléhkeun sadaya pamaén manusa. SharkBite dijalankeun ku konsép anu sederhana, tapi éta henteu ngajantenkeun kaulinan Roblox anu pikaresepeun.

Di lobi, anjeun tiasa ningali hiu ogé milih kapal anjeun, pakarang, sareng hiu anu. Anjeun bakal maén saolah-olah anjeun meunang pamilih hiu randomized buleud-demi-buleud. Sarerea meunang hiu bodas hébat salaku starter beban-out maranéhanana, tapi anjeun ogé bisa muka konci shortfin mako hiu, mosasaurus, jeung megalodon perkasa. Langkung seueur babak anu anjeun ulinkeun, langkung ageung kasempetan anjeun janten hiu pikeun hiji babak.

Kalayan sisi-sisi anu hoyong salamet hiu atanapi nyiksa sadaya mamalia sateuacan waktosna béak, pamaén biasana condong gawé bareng cukup ogé di lobi umum - utamana lamun sababaraha anjeun luncat kana kapal sarua. Dina kaulinan sapertos kieu, tapi, damel salaku tim sareng réréncangan - khususna nalika maén salaku manusa dina kapal - nawiskeun pangalaman midangkeun anu pangsaéna.

Sawaktos anjeun maén game, anjeun bakal ningkatkeun kasempetan maén. salaku hiu jeung earn mata uang (huntu hiu) diperlukeun pikeun meuli parahu anyar jeung hadé, weaponry, sarta hiu. Malah tanpa mayar, anjeun tiasamasih ngarasakeun sakabeh pangalaman, luncat kana kapal unggul pamaén leuwih ngalaman 'pikeun mantuan aranjeunna ngéléhkeun hiu.

SharkBite rengking diantara kaulinan Roblox paling fun maén paduli naha anjeun ngamuat salaku hiu atawa kudu perang pikeun survival on crunchable parahu.

7. Ultimate Driving: Westover Islands (ku TwentyTwoPilots)

Genre: Driving and Job Simulator

Pamaén : Nepi ka 25

Platform: PC, Mobile, Xbox

Harga: Gratis pikeun Dimimitian, Game Pass

Ringkesan: Mésér Mobil, Ngajalankeun Mobil, Ngalakukeun Proyék

Play Ultimate Driving

Ultimate Driving nawarkeun pamaén saeutik tina sagala hal ti simulator urban-centric nyetir. Anjeun gaduh peta kabuka anu lega pikeun dijelajah, bumi kanggo digaleuh, padamelan anu kedah didaftarkeun upami anjeun milih, sareng, tangtosna, seueur pilihan mobil kanggo digaleuh sareng disetir.

Salah sahiji unsur konci yén Ultimate Driving leres yén seueur kaulinan nyetir Roblox anu sanés berjuang nyaéta kadali sareng kaméra. Anu ngabantosan ngajantenkeun ieu kaulinan Roblox anu pikaresepeun nyaéta kadalina cukup jero pikeun ngajamin tagihanana salaku simulator nyetir, tapi cukup intuitif yén aranjeunna gampang dijemput sareng dinikmati. Pelacakan kaméra mobil sareng gerakan kaméra opsional ogé ngabantosan ningkatkeun pangalaman nyetir.

Saatos anjeun lebet ka buruan, milih mobil munggaran anjeun, sareng dikaluarkeun tina garasi, sadayana peta aya. pikeun anjeun ngajajah. Anjeun bakal ningali pamaén séjénngajalankeun sabudeureun tur maén sakumaha aranjeunna ningali fit, rupa kahuruan, hydrant seuneu ditiup, mobil séjén balap sabudeureun, tur anjeun bisa meunang sababaraha pamaén séjén hopping kana mobil anjeun pikeun numpak. Pikeun midangkeun deui anu didorong ku tugas, anjeun ogé tiasa nyandak salah sahiji tina sababaraha padamelan, sapertos perwira pulisi, petugas pemadam kebakaran, atanapi tukang treuk.

Aya seueur pisan anu kedah dijelajah sareng seueur cara pikeun nyandak artos. yén ieu tiasa janten dunya sampurna rupa ngajajah dina single-pamuter. Kitu cenah, muatkeun kana Ultimate Driving sareng réréncangan anjeun pikeun tumpukan kana hiji mobil sareng nyandak peta atanapi mobil misah pikeun balapan - kalayan peta interaktif sareng spidol khusus anu ngabantosan pisan di dieu - kedah janten cara anu paling optimal pikeun ngaraosan kasenangan ieu. Kaulinan Roblox.

Geus bébas pikeun ngamimitian kaulinan ieu, roaming sabudeureun peta, ngajalankeun mobil, earn duit tunai, jeung meuli mobil anyar, tapi pikeun ilubiung dina paling pakasaban, anjeun bakal kudu mayar Robux. Ngan padamelan transit anu sayogi tanpa ngagaleuh pas kaulinan individu, kalayan Pas Polisi hargana 75 Robux (£ 0,79) salaku pas padamelan anu paling mahal. Aya ogé Home Pass (45 Robux) pikeun meuli harta dina peta, Radio Pass (98 Robux) pikeun ngaktipkeun radio mobil, jeung Gun Pass (70 Robux) pikeun meunangkeun bedil dina Ultimate Driving.

Kalayan jalma anu leres atanapi pola pikir maén peran, aya seueur anu tiasa dinikmati dina Ultimate Driving gratis. Masih, pikeun ngagali kana aspék anu langkung gamified tina dunya Roblox anu pikaresepeun, anjeun sigana bakal ningalika pas tugas premium.

8. Carita Zombie (ku PANDEMIC.)

Genre: First-Person Shooter

Pamaén: Nepi ka 100

Platform: PC, Mobile, Xbox

Harga: Free Play

Ringkesan: Gun Down Zombies dina Sababaraha Modeu Game

Play Zombie Stories

Genre penembak jalma kahiji geus loba ngandelkeun precision jeung kaulinan strategis ti saprak release 1997 GoldenEye 007 dina Nintendo 64. Sakabéh kaulinan FPS pangalusna fokus kana pangalaman. tina némbak sareng salamet, sareng éta anu ngabantosan ngadamel Carita Zombie sapertos kaulinan Roblox anu pikaresepeun. Sanggeus réngsé palatihan pikeun dipandu ngaliwatan set-up kontrol anu kuat, anjeun bakal diuji ngalawan gerombolan zombie.

Jelas yén seueur padamelan anu dilakukeun pikeun ngajantenkeun Carita Zombie mangrupikeun kaulinan anu saé. dina Roblox, kalayan variasi bedil, pelacak statistik, kontrol, sareng akting sora sadayana ngabantosan ningkatkeun pangalaman FPS. Sakumaha anu disebatkeun, aya mode latihan anu lengkep pikeun nyiapkeun anjeun pikeun pertandingan utama, saatos éta, anjeun bakal siap nyandak carita.

Sanaos masih aya dina pamekaran, seueur pisan anu tiasa dimaénkeun dina Carita Zombie. . Dina waktos nyerat, opat carita aya di buruan, sayogi salaku jalan solo atanapi pikeun anjeun dibuka pikeun pamaén sanés, kalayan masing-masing nyukcruk waktos anjeun, maéhan, headshots, ngalangkungan pilihan kasusah. Lajeng, aya ogé "teu réngsé"kaulinan arcade, nu nawarkeun gancang-paced, aksi kabuka dina bentuk Player-vs-Player, Swarm, jeung paporit fans zombie shooter, Survival.

Sedengkeun pikeun Zombie Stories 'single atawa multiplayer condong, éta. nawarkeun pangalusna duanana alam. Ieu kawas cara klasik pikeun kaulinan dina harti yén éta fun ngajalankeun ngaliwatan misi solo munggaran, lajeng éta malah hadé barengan batur saterusna. Kéngingkeun grup pikeun ngadamel tangtangan dina kasusah anu paling hese dina bab carita nawiskeun midangkeun anu saé, sapertos ogé tumpukan kana mode arcade mana waé pikeun damel salaku tim atanapi silih kaluarkeun.

Toko biasana seueur. diwangun ku kit kosmetik sareng barang-barang, tapi aya sababaraha barang anu ngarobih kaulinan anu tiasa dipésér ku Robux. Contona, item Revive + méré Anjeun revival bonus per kaulinan. Bari Anjeun bisa meuli bedil langsung di toko jeung mata uang earned di-game Anjeun, hanjakalna, pamaén ogé bisa meuli leuwih ti mata uang jeung duit nyata terus méakkeun eta dina pakarang jeung kotak loot outfit. Sapertos kitu, fitur kaulinan ieu. mékanika judi sareng henteu disarankeun pikeun pamaén anu umurna di handapeun 18 taun.

Nalika Carita Zombie neraskeun prosés pangembanganana, éta ngan ukur janten kaulinan Roblox anu langkung pikaresepeun pikeun maén. Éta parantos janten salah sahiji kaulinan Roblox anu paling pikaresepeun, gaduh mékanika FPS anu saé sareng modeu kaulinan ngabeledug zombie.

9. DODGEBALL! (ku alexnewtron)

Genre: ArcadeOlahraga

Pamaén: Nepi ka 40

Platform: PC, Mobile, Xbox

Harga: Gratis pikeun Maén

Ringkesan: Tim Beureum Siap ? Tim Biru Siap? Dodgeball!

Maén Dodgeball

Kaulinan olahraga sanés anu paling gampang ditiru dina Roblox, tapi Dodgeball! pasti nawiskeun pangalaman kaulinan Roblox anu pikaresepeun ngaliwatan kontrol anu jelas, ngajaga statistik, sareng sistem leveling. Éta sadayana ngeunaan malédog bal, ngahindar tina katendangan bal, sareng janten tim terakhir anu nangtung.

Unggal babak Dodgeball! pisan lugas: nu nuju ditunda tim tur mimitian ku bal lémparan. Sakali anjeun geus dialungkeun bal, anjeun ngajalankeun sabudeureun nyoba teu meunang pencét bari leumpang ngaliwatan bal maot pikeun meunangkeun sejen buang. Anjeun tiasa make bal dina leungeun pikeun meungpeuk tembakan langsung, nu sawaréh bakal motong kaséhatan Anjeun, tapi mun anjeun meunang pencét tanpa ngahalangan nanaon, anjeun kaluar!

Bolstering dodging jeung maledog tina bal téh. statistik sareng sistem level-up. Dina ahir unggal kaulinan Dodgeball !, sarta MVP ngaranna pikeun sakabéh ningali. Salajengna, anjeun nunjukkeun statistik anjeun, kalebet KO, hits, sareng lémparan. Anjeun teras diganjar ku sababaraha mata uang kanggo nyaluyukeun pamuter anjeun sareng poin pangalaman pikeun naék level.

Dodgeball! bisa dinikmati solo, kalawan tim vs aksi tim salawasna nawiskeun Peta multiplayer kalapa. Sanajan kitu, éta salawasna senang ningali batur anjeun terang jumping sabudeureun di tungtung séjén tinapangadilan, menta pikeun anjeun knocked aranjeunna kaluar tina kaulinan.

Toko kaulinan ngabogaan loba barang kosmetik, lolobana nu kaala ku mata uang premium Robux. Aya sababaraha barang, sapertos seueur baju, anu tiasa dipésér nganggo mata uang anu didamel, tapi seueur barang-barang hargana Robux.

Upami anjeun hoyong hiburan olahraga anu gancang, kompetitif, bahkan strategis dina Roblox, tingali lamun bisa ngadominasi Dodgeball! pangadilan.

Parios deui kanggo kaulinan Roblox anu langkung pikaresepeun

Aya jutaan kaulinan pikeun dimaénkeun di Roblox - ieu sanés ngan ukur kaulinan Roblox anu pikaresepeun pikeun maén - janten urang bakal ngamutahirkeun daptar ieu unggal waktos urang mendakan kaulinan anu pikaresepeun dina Roblox (sapertos ngagiling buah dina King Legacy).

Upami anjeun terang ngeunaan kaulinan Roblox anu pikaresepeun pikeun urang cobian, leupaskeun koméntar di handap. sareng parios deui upami éta kalebet kana daptar.

pikeun sagala pamakean basa anu nyinggung, gambar, atanapi bug anu anjeun tiasa mendakan dina judul ieu. Sanaos kami henteu ngalebetkeun dunya anu kami mendakan pikeun nampilkeun ieu dina daptar kaulinan Roblox anu pikaresepeun, kami henteu tiasa pariksa aranjeunna lengkep atanapi ngiringan unggal pembaruan anu diterapkeun. Upami anjeun mendakan masalah sareng salah sahiji kaulinan, paké pungsi Laporan dina kaulinan tina ménu Roblox.

Jadi, tanpa basa-basi deui, ieu mangrupikeun kaulinan Roblox anu paling pikaresepeun. Daptar ieu bakal terus tumuwuh sarta ditambahkeun kana kaulinan nu leuwih seru dina Roblox kapanggih jeung diputer.

1. Spectre (ku Lithium Labs)

Genre: Investigative Horror

Pamaén: Nepi ka Opat

Platform: PC, Mobile

Harga: Gratis maén

Ringkesan: Roblox Phasmophobia

Play Spectre

Sanaos masih aya dina aksés awal, Phasmophobia parantos nyéépkeun kaulinan PC ku badai, kalayan genre horor atmosfir anu ageung di sakuliah kaulinan ayeuna. Spectre mangrupikeun jawaban Roblox Lithium Labs kana kaulinan anu smash, nampilkeun sadayana anu anjeun ngarepkeun tina horor investigasi anu sami sareng ciptaan Kinetic Games.

Dasarna, upami anjeun terang kumaha carana. maén Phasmophobia, anjeun bakal boga rasa alus ngeunaan kumaha carana buka ngeunaan moro hantu jeung éntitas gaib di Specter. Sapertos inspirasina, kaulinan Roblox anu pikaresepeun ieu paling dipikaresep ku headphone, kalayan épék audio anu dianggo leres-leres ngajual Specter salaku kaulinan Roblox anu paling luhur.ulin.

Kalayan kaméra tetep dina sudut pandang jalma kahiji, anjeun sareng tim anjeun kedah usaha ka salah sahiji imah angker anu lega. Nganggo alat sapertos EMF Reader, Spirit Box, Flashlight, Ghost Goggles, sareng Book, anjeun kedah ngaidentipikasi hantu bari ngahindarkeun dipaéhan atanapi janten gélo.

Éta gampang pikeun ngagabung sareng tim acak ngalangkungan ruangan umum di nu fun Roblox kaulinan Specter, kalawan loba jalma maénkeun éta dina waktu nulis. Tangtosna, anjeun ogé tiasa lebet ka buruan sareng réréncangan anjeun sareng nyetél lobi pribadi, nganggo pin anu aya di katuhu luhur halaman Lobi pikeun nyandak réréncangan anjeun ka buruan anjeun.

Nalika aya toko sareng rupa-rupa barang kosmetik, tujuan Specter nyaéta pikeun ngarengsekeun padamelan, kéngingkeun artos, teras mésér langkung seueur alat pikeun ngabantosan moro hantu ka hareup. Anjeun teu kuat-pakarang pikeun nyieun beuli, sarta game teu maksa anjeun grind pikeun mata uang, jadi bisa ngarasakeun pinuh tanpa mayar maén.

Specter nyaéta kaulinan moro hantu Roblox hébat nu pinuh ngarangkul inspirasi na, nganteurkeun sagala panyumputan frantic, sora eerie, jeung kagiatan paranormal dadakan nu bisa Anjeun hoyongkeun.

2. Starscape (ku ZolarKeth)

Genre: Petualangan Angkasa

Pamaén: Nepi ka 30

Platform: PC

Harga: Gratis pikeun Diulinkeun

Ringkesan: Tempur Pesawat Ruang Angkasa, Pertambangan , jeung Éksplorasi

Play Starscape

Sapinuhna nangkeup gagasan yén spasi téhsajajalan, Starscape nawarkeun masif buka-semesta pikeun anjeun sarta pesawat ruang angkasa anjeun pikeun ngajajah. Kalawan faksi pikeun ngagabung jeung ngalawan, sumberdaya pikeun tambang, sarta upgrades pikeun nerapkeun, kaulinan Roblox fun ieu ngidinan Anjeun petualangan meuntas spasi sakumaha anjeun jeung tim anjeun ningali pas.

Sanajan aya loba stasiun luar angkasa dotted sabudeureun, jeung sanajan imah dibeuli, lolobana waktu anjeun bakal spent ngalayang sabudeureun dina kapal Anjeun. Ngagunakeun kadali intuitif pikeun hiber jeung ngempur, anjeun bakal manggihan bahan diantara gugusan meteor jeung musuh keur perang nalika anjeun align diri jeung NPC atawa faksi sorangan, kalawan tujuan pikeun ngumpulkeun duit tunai jeung sumber daya pikeun ngembangkeun kapal badag tur hadé.

Sanggeus tutorial lengkah-demi-lengkah anu disambut pikeun anjeun nyaluyukeun kana kahirupan di luar angkasa, anjeun bakal dibebaskeun dina peta Starscape anu lega. Anjeun tiasa gancang ngagulung antara sistem tatangga pikeun ngahontal jarak anu jauh sareng ngalakukeun sababaraha pertambangan, atanapi anjeun tiasa nuturkeun misi anu disayogikeun ku kaulinan sareng faksi.

Nunjukkeun fitur alignment NPC sareng misi anu dikirimkeun anjeun. jalan, Starscape mangrupakeun kaulinan Roblox sampurna fun salaku single-pamuter. Anjeun masih bakal sapatemon batur anu populate game online, tapi aya fun bisa ngalaman salaku rogue a. Di sisi séjén, anjeun bisa mawa babaturan, nyieun faksi, sarta ngukir kaluar sapotong galaksi lega pikeun anjeun sorangan.

Dina Starscape, anjeun panén naon anjeun sow; istilah sanésna, Anjeun earn duit ku ngalakukeunmisi sareng pertambangan teras tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kapal sareng bumi anjeun. Dina playthrough ieu, tempat ngagunakeun duit nyata keur meuli barang atawa hiji pass tina sababaraha formulir teu kapanggih, kalawan ngan dina kaulinan earn duit nu aya dina pembuangan Anjeun pikeun progression.

Hiji kaulinan ékspansi nu duanana ngamungkinkeun Anjeun tiasa nyebrang galaksi sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng didorong ku ngalengkepan misi sareng sumber pertambangan pikeun ningkatkeun, Starscape panginten mangrupikeun kaulinan Roblox anu paling lega dina daptar ieu.

3. Legenda Re:Ditulis (ku Scrumptious Studio)

Genre: Fantasy Adventure

Pamaén: Teu Dipikanyaho

Platform: PC, Mobile, [Xbox Coming]

Harga: Maén Gratis

Ringkesan: Jelajah, naek level, lawan komodo bos!

Maén Legenda Re:Ditulis

Legenda Re:Written mawa elemen kaulinan open-world multiplayer online klasik anjeun tapi leuwih condong kana sisi petualangan ti elemen RPG dina kaayaan alfa na. Sanaos anu sapertos quests sareng raid nyarios bakal aya dina jalan, naon anu parantos aya dina pangalaman Scrumptious Studios cekap pikeun ngahibur sareng ngajantenkeun anjeun hoyong level-up pikeun nyiapkeun apdet anu bakal datang.

Anjeun maén salaku karakter mistis, dimimitian ku hiji pakarang ti unggal kelas - nu salawasna nice ningali - sarta jumlah emas nu teu nempatkeun anjeun jauh teuing ti muka konci kuda sarta muka nepi dunya ka anjeun. Sakali anjeun tos nyetel-up karakter anjeun, anjeun ninggalkeunkasalametan wewengkon munggaran pikeun ngajajah, ngéléhkeun warga di wewengkon liar, nyandak mahluk kuat, sarta tim-up jeung batur lamun bos muncul dina peta.

Kalayan kamampuhan pikeun level-up unggal Anjeun jenis serangan, kaséhatan, sarta kawas ngaliwatan midangkeun, yayasan di dieu pikeun nyieun kaulinan Roblox hébat. Ayeuna waktuna pikeun numpuk, diajar cara-cara Legenda Re:Written, ngajalajah seueur lingkungan, sareng tingkatkeun tingkat supados anjeun tiasa nangkep tantangan anu paling nyobian anu bakal datang dina pembaruan anu bakal datang.

4 . Loomian Legacy (ku Llama Train Studio)

Genre: Monster-Collecting Adventure

Pamaén: Nepi ka 18

Platform: PC , Mobile

Harga: Gratis pikeun Maén

Ringkesan: Roblox Pokémon

Maén Loomian Legacy

Lamun anjeun mikaresep kaulinan Pokémon sarta hayang boga lebet dina rendition Roblox tina rumus monster-ngumpulkeun, Loomian warisan mangrupakeun pilihan alus. Ieu mangrupikeun kaulinan anu didorong ku carita, dipuseurkeun kana ngahudangkeun rusiah mahluk, anu anjeun tugaskeun pikeun ngungkabkeun salaku tamer Loomian énggal.

Samentawis Warisan Loomian ngenalkeun titik-titik konci tina waralaba anu kasohor, tambahan tambahan. elemen jeung desain mahluk novel masihan fun Roblox kaulinan pulas. Contona, Partéi Loomian anjeun gaduh lima Loomians Siap sareng dua Loomians Bangku, ngamungkinkeun anjeun pikeun muterkeun nalika kaluar di alam liar tanpa ngaduruk barang. Sésana sarta antosan mékanika énergi dina cinematicbattles ogé nambahkeun spin taktis béda pikeun kaulinan.

Dina mimiti carita, anjeun bakal meunang pikeun milih starter anjeun Loomian, ngabogaan tujuh monster saeutik pikeun milih tina - tiap keur tipe béda. Sanggeus éta, aya rupa-rupa Loomians pikeun nyekel di alam liar. Anjeun oge bakal manggihan familiarity dina tempur dumasar giliran, patepungan acak, battles palatih, NPCs talkative, variétas biomes sakuliah peta, jeung petualangan pahlawan-centric.

Siga lolobana kaulinan gaya ieu, Loomian Legacy asalna. off salaku leuwih ti pangalaman single-pamuter kalawan elemen kalapa pilihan. Pikeun elemen multiplayer, game ieu boga set-up Battle Colosseum jeung Trade Resort pikeun ngagampangkeun battles pamaén jeung dagang Loomians antara pamaén.

Anjeun ngajajah dunya Loomian Legacy jeung nyieun jalan ngaliwatan storyline tanpa biaya, tapi aya sababaraha boosts na perks dikonci balik tag harga Robux. Aya rupa-rupa pesona, boosts, sareng panempo stat canggih anu hargana artos nyata, sareng upami anjeun hoyong kéngingkeun Loomians starter anu sanés, éta ogé hargana.

Kalayan mékanika sora sareng seueur deui. monster intriguing nyekel jeung ngalatih sabudeureun peta, Loomian Legacy mangrupa salah sahiji kaulinan Roblox paling fun maén lamun anjeun fans genre ngumpulkeun monster.

5. Survive The Disasters 2 (ku VyrissDev )

Genre: Comedic Survival

Pamaén: Tunggal jeungMultiplayer

Platform: PC, Mobile, Xbox

Harga: Free Play

Ringkesan: Coba Salamet Bencana Acak Absurdly

Play Survive The Disasters 2

Aya loba, loba kaulinan survival musibah di Robox, kalawan loba dunya béda earning ratusan rébu pamaén. Sanajan kitu, Survive The Disasters 2 sigana boga cukup sagalana pikeun daya tarik pikeun dulur.

Sababaraha bakal ngarasakeun sistem rank-up jeung ngumpulkeun koin, jeung nu lianna bakal resep randomness fitur sarta kasusah unggal musibah. Ngan ngeunaan naon waé anu anjeun pikirkeun tiasa muncul iraha waé, disetél pikeun ngancurkeun peta sareng maéhan saloba pamaén sabisa-bisa dina jangka waktu anu singget pikeun unggal musibah.

Dina Survive The Disasters 2, anjeun' Boh kudu kabur ti musibah salila kira 30 detik, ngalengkepan tugas, atawa ngudag balon pikeun meunangkeun leuwih koin. Méja réngking, mékanik naék level, sareng kaacak bencana - ti tumpahan minyak dugi ka corgis raksasa, ti Slenderman dugi ka kaulinan kentang panas - dina sababaraha peta bakal ngajantenkeun anjeun hoyong ngan ukur hiji babak deui.

Salaku hiji-pamuter, anjeun bakal tumpukan kana kaulinan meriah kalawan sababaraha batur kabeh pilari salamet unggal babak musibah. Dibikeun sifat frantic sarta nilai comedic tina bencana, sanajan, meunang kana kaulinan kalayan kebat babaturan ngajadikeun aksi malah leuwih nikmat. Ieu hususna leres diModeu Hardcore, anu teu dikonci di Level S.

Anjeun earn cukup tina mata uang dina-game ngaliwatan rounds pondok nu Anjeun bisa meunangkeun item tina unggal toko peta nu Anjeun hoyongkeun kalawan relatif gampang. Kitu cenah, toko éta ngagaduhan bagian anu mana pamaén tiasa mayar artos nyata pikeun kéngingkeun langkung seueur mata uang sareng nampi dorongan, ogé 'Orb Gachapon,' anu sacara efektif mangrupikeun dispensari kotak loot. Kusabab kamampuhan pikeun mayar duit nyata pikeun maen judi barang, Survive The Disasters 2 henteu cocog pikeun saha waé anu umurna di handapeun 18 taun.

Sacara acak sareng sibuk unggal fase pondok. tina survival nyaeta, aya rasa kamajuan jeung diajar di Survive The Disasters 2, mere eta nilai hiburan jangka panjang leuwih ti loba counterparts na.

6. SharkBite (ku Abracadabra)

Genre: Aksi

Pamaén: Nepi ka 15

Platform: PC, Mobile, Xbox

Harga: Gratis pikeun Play

Ringkesan: Hiu vs Manusa jeung Parahu

Maén SharkBite

Patempuran hiu ngalawan manusa geus jadi kakuatan utama dina hiburan saprak Jaws sieun jalma jauh ti pantai di 1975. Sedengkeun hiu RPG Maneater mangrupa kaulinan pang menonjol di jenis na jadi jauh, aya pasti senang bisa ngalaman dina kaulinan Roblox SharkBite. Gelar hiu Roblox ngalawan manusa persis éta: éta netepkeun saurang pamaén salaku hiu sareng sésana salaku manusa dina perang anu lengkep pikeun ngancurkeun hiji-hiji.

Hiu nyaéta

Gulung ka luhur