Активни кодови за симулатор за крадци Roblox

Thief Simulator Roblox е популарна игра на Roblox која им овозможува на играчите да ја преземат улогата на крадец и да истражуваат различни мапи со пријателите. Roblox Thief Simulator има играчи кои ограбуваат луѓе и куќи за готовина додека можете да купите дополнителни алатки за да помогнете во кражба на повеќе вредни предмети.

Важно е да се обрне внимание на времето додека извршувате грабеж затоа што играчите имаат само ограничено време да избегаат пред да бидат уапсени и да ги загубат украдените предмети.

Па на курсот, Roblox нуди специјални промотивни кодови кои даваат во играта предмети и монети иако тие се временски ограничени и можат да се користат само еднаш. Можете да ги зграпчите пред да истечат.

Во оваа статија ќе најдете:

 • Активни кодови за Thief Simulator Roblox
 • Истекуван шифри за Thief Simulator Roblox
 • Како да ги откупите активните кодови за Thief Simulator Roblox

Прочитајте следно: Кодови за Roblox Brookhaven

Активни кодови за Thief Simulator Roblox

Овие специјални шифри се чувствителни на букви, па мора да ги внесете токму такви какви што се и кодот може да се откупи само еднаш.

 • АВТОМОБИЛИ – Откупете ја оваа шифра за 15.000 готовина,
 • СКРИЕНИЦИ – Оваа шифра ќе ви даде 7.500 готовина откако ќе ја откупите.
 • Миленици – Можете да добиете 15.000 пари од оваа шифра
 • 20MILLION – Откупете ја оваа шифра за 10.000 готовина

Истечени кодови заThief Simulator Roblox

Овие кодови се истечени и горенаведените кодови може да се придружат на оваа листа во секое време, затоа откупете ги наскоро.

 • HEADSTART – Откупете го кодот за 10.000 готовина
 • FUNWISEFUN – Откупете го кодот за 7.500 готовина
 • GEMWORKS – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • SHINY – Откупете го кодот за 100 дијаманти
 • 10 милиони – откупете го кодот за 10.000 готовина
 • PENTHOUSEFUN – Откупете го кодот за 12.500 готовина
 • ALMIGHTYSOSTA – Откупете го кодот за 10.000 готовина
 • НОВ СВЕТ – Откупете го кодот за 5.000 готовина
 • SOSTAHEIST – Откупете го кодот за бесплатни готовина
 • MOVINGUP – Откупете го кодот за 3.000 готовина
 • EPICITEM – Откупете го кодот за 3.000 готовина
 • FINESSE – Откупете го кодот за 2.000 готовина
 • RELEASE – Откупете го кодот за 2.000 готовина

Како да ги откупите активните кодови за Thief Simulator Roblox

 • Отворете ја играта Thief Simulator на вашиот компјутер или мобилен уред
 • Допрете го копчето Twitter на страната на екранот
 • Копирајте код од горната листа
 • Залепете го во полето за текст „Внесете код овде“
 • Кликнете на копчето Откупи за да ја добиете вашата награда

Заклучок

Ако ви требаат активни кодови за да станете ултимативен Roblox крадец, сега ги имате сите шифри што ви се потребни за да започнете. За да најдете повеќе кодови, следете го развивачот на игри, Zyleth, на Twitter, а исто така можете да се придружите на официјалниот сервер Discord за играта за да добивате новости.ажурирања и да разговарате со други играчи.

Треба да проверите и: Кодови за King Piece Roblox

Скролај на врв